![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Sayın iris41, alacakaranlık'tan almıştım.İçeri aldım,içeride dursun artık.Yeniden çıkarmayacağım,şimdilik. Sayın ipektuğçe, Graptosedum Bronze'u da içeriye taşıyayım o zaman,ne olur ne olmaz.Sempervivum saksısının toprağını değiştirmeye üşeniyorum,içinde birçok tür var.Olmazsa içeri alayım,kuruyunca yeniden çıkarırım sera içine.Aklıma gelen tek çözüm bu.Ev içinde herhalde çabuk kurur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Graptosedum Bronze bendede varmış yazışmalarınızdan ögrendim ![]() Sogugu seven sukulentlere agırlık vermekte fayda var . Crassula perforata 'Variegatayı beşiktaştan ısamarlıcam istedigin ceşit olursa getirtirim demişti . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Kesinlikle katılıyorum,hiç uğraştırmayan türler olsa çok iyi olur. Graptopetalum Paraguayence gibi. ![]() Bu arada ben bazı sardunya saksılarını seradan çıkarttım.Yeniden balkon kenarına aldım.Ne yaptığım belli değil. ![]() Balkonda sardunyaları olanların tümü açıkta duruyor,bir tek ben seraya koymuşum.(Balkondan bakınca sardunya yetiştiren 4 balkonun da sardunyaları açıkta. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Graptopetalum Paraguayence bende var pembeli gri tonları harika cok sevdigim sukulentlerden sizde varmı ![]() Crasula sipringtimenin degerleri nedir evde bile üşüyor anlamadım . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|