![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ne kadar da güzel bir buket oluşturmuşlar. Ben bu sene hercailerimden verim alamadım. Güneş yetmedi, hepsi cılız cılız uzadılar, kimisi de ışıksızlıktan öldü. O yüzden bu fotoğraflar çok iyi oldu. ![]() Balkon demirinin solunda kocaman Acer, sağında da hosta var. Ortası da boş kalsın da önümü göreyim istiyorum ama bakalım, belki ileride çaresiz oraya da yayılırız. ![]() Yerleşme kısmına gelince, merak etmeyin. Bugün de her başlıkta akrabalardan bahsettim ama bir tane daha anlatayım. Teyzemler vaktinde bir eve taşınmışlardı, sözde 3 ay sonra başka bir yere geçeceklerdi. Taşınırken tekrar yıpranmasın diye doğru düzgün eşya almadılar, idareten yaşadılar. Bugün taşınacağız, yarın taşınacağız derken 6 sene o evde o şekilde yaşadılar. Ben de buraya gelirken dedim ki, ben normal düzgün bir ev kuracağım. Dönerken de getirebilirsem getiririm, getiremezsem satarım, satamazsam da hiç olmadı dağıtırım. Sonuçta hayatımın 3 senesini idareten geçirmeye gerek yok. Zarar edersem de artık geçirdiğim zamanın kirası olsun. O yüzden siz endişelenmeyin, dönerim ben. ![]() |
|
|
|
|
|
|