![]() |
|
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
sn almira hepsi çok güzel maşallah ellerinize sağlık saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Almira'cığım bir çok bitkiyi çok kolay yetiştirebiliyorsun ellerine sağlık arkadaşım su sümbülüne bayıldım harika görünüyor gerçekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sümbülleriniz gerçekten harika oldu(tabi diğerlerinide ayırmak mümkün değil) bakımınız mükemmel elinize sağlık böyle giderse ekim kasım ayına kadar çiçeklenme devam edecek gibi ikinci çiçeklenme dediğiniz sanıyorum alttan gelen yeni yavruların çiçekleri . Düzenleyen adneser : 14-08-2012 saat 17:12 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan; teşekkür ederim arkadaşım. Su sümbülleri beni en çok mutlu eden çiçek oldu. Elimden gelse her gün yeni fotoğraflarını koyacağım. ![]() Sayın Adneser; Su dümbülleri gerçekten harika. Her gün 6-8 arası çiçek açıyor. Keşke çiçekleri daha uzun ömürlü olsaydı. Her sabah ilk işim onları ziyaret oluyor. Acabağa bu gün kaç tane açtı diye merak ediyorum. Sonra da poz poz fotoğraflarını çekiyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı Uğurtan'ın üç yıl önce bir karış olarak gönderdiği sinameki fidesinin bu günkü hali. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
|
Harika hoş kokulu bu Lavantin'den geçen yıl ben de ekmiştim, öyle bir coştular ki anlatamam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Erikler nefis görünüyor,teras gezerken bahçeye mi indik.Bahçeniz de var sanırım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sedumdan seve seve gönderirim ama mesafe çok, uzun kargo çok pahalı. İstersen yine de gönderirim. Belki İstanbul'da olup elinde bulunan arkadaşlar da yardımcı olur. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2007
|
![]() Bu lale güller neresinden yetişiyor ve lale ailesinden mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Almiracığım maşallah maşallah nazar deymesin. Su sümbülün çok güzel. Bahçendeki meyveleriniz çok daha güzel. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
Sayın KAPTANzst; çok teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl tüm çeşitleri tek tek fotoğraflayacağım inşallah. Herbirinin şekli, rengi ve aroması farklı. İçlerinde sadece kendime özel ayırdığım birkaç ağaç var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayırlı bayramlar. Bayramınız kutlu olsun. Sağlık ve mutluluklar sizlerin olsun inşallah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Hanım; mürdüm eriği ve üzümler bu yıl ilk defa meyve veriyor. Bu hafta mürdüm eriklerini topladım. İki kilo ya var ya yok. Seneye daha çok eriğimiz olunca reçelini deneyeceğim. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
|
Sayın KAPTANzst; cevabı biraz geç yazıyorum kusura bakmayın. Erik fidanlarını farklı farklı fidancılardan aldık. Burada fidancılar cins isimlerinden çok numara ile satıyorlar fidanları. 5 numara, 7 numara, 9 numara erik gibi. Daha önce de belirttiğim gibi her çeçitten iki, üç fidan aldık. Dikerken de hepsi birbirine karıştı. Şimdi hangi ağaç hangi numaraydı hiç hatırlamıyorum. Yine de birkaç tanesinin gözlemlediğim özelliklerini yazayım. Üstte daha önce ağaçtaki fotoğrafını yayınladığım japon eriğinin olgunlaşmış hali. Meyve iriliği:İri Meyve eti: Sarı Çekirdek: Küçük ve etten ayrılıyor. Meyve rengi: Siyah , puslu, sarı benekli. Aroma :az Meyve Tutumu: İyi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|