Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hberbul
Erikler nefis görünüyor,teras gezerken bahçeye mi indik.Bahçeniz de var sanırım...
|
Sayın Hberbul; hobi amaçlı kullandığımız 700-800 metrekare küçük bir bahçemiz var. Her çeşitten iki-üç ağaç misali. Bahçede çeşitler belli bir mevsimde olduğu için ayrı bir bahçe sayfası açmadım. Ağalçarın bir kısmı benim balkonda saksıda yetiştirip bahçeye aktardıklarım. Bir kısmı arkadaşalarımdan gelenler. Bir kısmı da bizim fidan olarak aldıklarımız. Bunun yanında yine benim mevsimsel olarak tohumdan yetiştirdiklerimi bahçeye dikiyoruz. Biraz çiçek, biraz da sebze. Bahçede kendimin çelikten yetiştirdiğim iki incir, 15 nar, iki avusturalya dutu var Bunun yanında iki fındık, üç vişne, 19 italyan eriği tozlayıcıları ile birlikte, 6-7 çeşit ikişer üçer ağaç olmak üzere farklı çeşitlerde erik ağaçları, iki nektarin, iki sarı yarma şeftali, üç bodur elma, iki arjantin elması, iki şekerpare kaysı, üç nifa kaysı, üç kivi, on hicaz narı, yedi zeytin, iki çekirdeksiz üzüm, iki antep horoz karası üzüm, bir ceviz, bir trabzon hurması, bir böğürtlen, iki malta eriği, on erkenci kiraz, on bodur kiraz ve iki tozlayıcı sarı kiraz benim hatırladıklarım arasında. Kenarlarda çiçekler, aralarda sebzeler.