![]() |
|
![]() |
#571 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hüzün; hazeranları ilk yıl tohumdan yetiştirdim. Daha sonra her yıl dökülen tohumlardan kendiliğinden yetişiyor. Çok yıllık değil ama birkez ektinizmi zahmetsiz her yıl bahçeyi şenlendiriyor. Çörekotu çiçeği de aynı şekilde kendiliğinden yetişenlerden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
maşallah sn almira ellerinize sağlık saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2012
|
sayın Almira sayfanızı gezmek büyük bir zevkti benim için gerçekten harikalar hangisine ne desem bilemedim elinize sağlık bazılarının isimlerini not aldım edinmeye çalışacağım inşallah. Güzel ve çiçekli günler dilerim, saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Sayın almira adeta harikalar yaratmışsınız hele mini meksika salatalığı çok hoşuma gitti ilk kez gördüm. Bahçenizde harika tadlar var. Görünümleri bile insanı mest ediyor. Cinsini bilmiyorum dediğiniz erik kendisi büyük olamasına rağmen çekirdeği küçük görünüyor. Sizde emeklerinizin karşılığını bu envayi çeşitteki sebze ve meyveleri tadarak alıyorsunuzdur. Emeğinize ve size sağlık. Bol çiçekli ve bol ürünlü günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Sayın Almira; balkonunuzu ve bahçenizi gezerken kendimden geçtim adeta bu ne güzellik böyle. ellerinize emeğinize sağlık bol çiçekli bol ürünlü güzel ve sağlıklı günler dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|