![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
bu bitkiyi bilmiyorum. Güzele benziyor ![]() ![]() Erzurum'dan alıp getirdiğim ve adapte olması tam 6 yıl sürdü. Şimdilerde hem görüntüsü, hemde enfes kokusu ile beni mutlu eden frenk üzümüm ![]() Kar çiçeği ( Sayın jineop un bilgisi ile düzeltildi ) ![]() 2 yıllık sedum palmerim ![]() Yarın gidecek iki selluka ![]() Düzenleyen alacakaranlik : 09-04-2012 saat 10:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Sayın alacakaranlik, Leucojum aestivum , Göl soğanı, Kar çiçeği'niz çok güzel ![]() (Sevgili Jineop'un uyarısı nedeniyle ben de isimde değişiklik yaptım. Yanlış olarak bilinmesin ismi ![]() Düzenleyen gülenmelek : 09-04-2012 saat 14:40 Neden: Düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Sayın gülenmelek, bu bitkiyi yeni tanıdım ![]() Saygılar Düzenleyen alacakaranlik : 09-04-2012 saat 15:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Sn.alacakaranlık .Kamleya çiçegi ve onun hemen üstünde paylaşdıgınız crasula türü satışdamı.Ve ücretleri nedir acaba.Küçük bpy ve büyük boy olarak degişmekde mi Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Tam açma zamanı... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Sn. alacakaranlık aşşagıdaki fotolarda 2 adet var görünüyor satıldı mı hemencik ![]() Çelikden gelişipde büyüyene kadar uffff çok zaman geçiçek ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Sn.alacakaranlık ben sandım kı bu güzeller sizin standınızda. O yüzden karişmaması için yazdım 2 sefer.Ama kısmet degilmiş . ![]() ![]() Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili alacakaranlık, bitkilerinizin hepsi çok güzel, ellerinize sağlık fakat anemonlar bir başka güzel. ben de çok severim anemonu, kendisi ile çok fazla güzel hatıralamız var ![]() Bizim oralarda(Milas) doğada yetişir. Orada lale(kır lalesi) deriz.Baharda her yerde (dağda, zeytinlikte, yol kenarlarında) görünürler ve kendilerini gösterdikleri her yer ayrı bir güzelliğe bürünür. Çocukluğumun çiçeğidir. Lale(anemon) ve papatya, rahmetli annecim, baharda gitmişsem Milas'a mutlaka kırlardan toplar odama koyardı ben oraya gittiğimde. Baharda gidemediysem toplar kargo ile gönderirdi. En sevdiğimi annemi hatırlatır hep bana. Düzenleyen loveflower : 17-04-2012 saat 14:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|