![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Biberlerin ne güzel gelişmiş öyle , benimkiler gördüğün fide boyutunda hala. Nane, domates , maydanoz ne ararsan var. Kısır için dışardan bir şey almak gerekmeyecek sevgili ddmk, önce kısır yiyelim , sonra kahvelerimizi içeriz ![]() Bu arada fırtına çok şiddetli, balkonda askıda olan tüm saksıları yer indirip, en az etkilenecekleri yerlere çektim. Tüm Türkiye'yi etkisi altına aldığını söyleniyor. En az hasarla atlatmayı diliyorum. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2012
|
Alıntı:
salatalık fidesinden biri boynunu bükmüştü ama şimdi biraz başını doğrultmuş. Ama hala korunaklı duruyor yerine almadım. Zahterlerimin saçları çok dağıldı ama sıkıntı yok. Evet kısırlık herşey mevcut biz mehmetle 1 defa az malzemeli olsada ( domates salatalık, biber eksik ) yapıp yedik ama o az malzeme bile çok lezzet vermişti. Unutmadan birde patates salatası yaptık, Arada da kopartıp salatalarımıza lezzet veriyoruz. Mesela annemler geldiğinde onlara adını bile bilmedikleri zahteri değişik yerlerde kullanıp tatlandırdım. 1 günde gelin beraber kısır yapıp yiyelim gerçekten... Sizlerin sohbetiyle daha da lezzetli olur kısır Düzenleyen ddmk : 19-04-2012 saat 12:42 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|