agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni7776Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 08-07-2012, 01:25   #181
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Sebze ve meyveler;

Salatalık seri üretimde; iki günde bir, beş_altı yetişmiş salatalık topluyorum,bir aydan fazladır manavdan salatalık almıyorum,kahvaltı içinde domateslerim yolda,hatta üç tanesi dün soframızda keyifle yer aldı. Çilekler birer birer de olsa kendilerini unutturmuyor meyve vermeye devam ediyor. Narenciyeler;'' biz de varız''diyor artık...

Eklenen Resimler

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-07-2012, 17:48   #182
Ağaç Dostu

Eriklibahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 25-02-2012
Galeri: 1
Sn.berçin,
terasınızda ufak bir gezintiye çıktım,sizi gönülden tebrik ederim,oldukça keyif verici bir yolculuktu benim için,emeğinize ellerinize sağlık..

Eriklibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-07-2012, 11:45   #183
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Eriklibahçe Mesajı Göster
Sn.berçin,
terasınızda ufak bir gezintiye çıktım,sizi gönülden tebrik ederim,oldukça keyif verici bir yolculuktu benim için,emeğinize ellerinize sağlık..
Teşekkür ederim Sn Eriklibahçe,ağaçlar nette çok daha güzel teraslar var,bende elimden geleni yapmaya gayret ediyorum.Ziyaretiniz için teşekkürler

Eski 10-07-2012, 00:19   #184
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 09-03-2011
Sn.berçin ,

Maviyide yeşilide bir arada yakalayabilen şanslı kişilerden görüyorum sizi ..
Samsun ve sinop gezemediğim fakat gördüğüm karadenizin güzel illerinden biridir.

siz işin içine birde zeusu katmışsınız ya , bundan gayrı keyf varmıdır ki..

sizin Terasta biz keyf aldık , Terasınızda gönlünüzce keyf almanız dileğiyle....

saygılar efendim...

berçin beğendi.
TaşevliBahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-07-2012, 08:56   #185
Ağaç Dostu

Asya Ceylan's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2012
O salatalıkları yemek istiyoruuummmmm

berçin ve YeniGine beğendi.
Asya Ceylan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-07-2012, 15:26   #186
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe Mesajı Göster
Sn.berçin ,

Maviyide yeşilide bir arada yakalayabilen şanslı kişilerden görüyorum sizi ..
Samsun ve sinop gezemediğim fakat gördüğüm karadenizin güzel illerinden biridir.

siz işin içine birde zeusu katmışsınız ya , bundan gayrı keyf varmıdır ki..

sizin Terasta biz keyf aldık , Terasınızda gönlünüzce keyf almanız dileğiyle....

saygılar efendim...
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim,Karadeniz deyince insanların aklına hep doğu Karadeniz gelir oysa Samsun'da Sinop'ta güzel şehirlerdir.Fırsat bulduğunuz da gezip görmenizi tavsiye ederim,bu arada sizde Ege'nin incisinde siniz, sizde daha şanslı olanlardansınız saygılar.

Eski 11-07-2012, 15:28   #187
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Asya Ceylan Mesajı Göster
O salatalıkları yemek istiyoruuummmmm
Buyurun gelin,beraberce yiyelim

Asya Ceylan beğendi.
Eski 12-07-2012, 00:43   #188
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Berçin merhaba; dün gece terasınıza misafir geldim; fakat uyku gelince yarına devam ederim deyip çıktım. Bu gece "Herşey o kadar güzel ki" devam ederim dediğim yerden değil de tekrar İlk Sayfa dan başladım. Ellerinize, emeğinize sağlık; herşey muhteşem çook güzeller, bayıldım terasınıza. Berçin lilium bende komşum hediye etmişti karton saksıda suyu döküyorsun; anında su saksı altında. Çiçekleri de bitti. Ben onu bahçeye dikmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz???
Evet yağmur, sel, TOKİ geçmiş olsun, kayıplar tabi ki çook üzücü, Allah tan rahmet diliyorum.
TOKİ için inşallaah ARTIK DURUR, YETER diyorum. Hep derim; gecekondu deriz... Ben artık TOKİ KONDU diyorum...

berçin beğendi.
YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-07-2012, 13:23   #189
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 13-07-2012
Sn. berçin,

Terasınız harika emeğinize sağlık.

saygılar..

berçin beğendi.
sevgiçiftliği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-07-2012, 22:34   #190
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Berçin merhaba; dün gece terasınıza misafir geldim; fakat uyku gelince yarına devam ederim deyip çıktım. Bu gece "Herşey o kadar güzel ki" devam ederim dediğim yerden değil de tekrar İlk Sayfa dan başladım. Ellerinize, emeğinize sağlık; herşey muhteşem çook güzeller, bayıldım terasınıza. Berçin lilium bende komşum hediye etmişti karton saksıda suyu döküyorsun; anında su saksı altında. Çiçekleri de bitti. Ben onu bahçeye dikmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz???
Evet yağmur, sel, TOKİ geçmiş olsun, kayıplar tabi ki çook üzücü, Allah tan rahmet diliyorum.
TOKİ için inşallaah ARTIK DURUR, YETER diyorum. Hep derim; gecekondu deriz... Ben artık TOKİ KONDU diyorum...
Sevgili YeniGine,güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Arkadaşlarım teras yüzünden asosyal olduğumu düşünüyorlar ama umurumda değil açıkçası,kocaman ağaçlar net ailesi varken asosyal olmak mümkün mü? Liliumunuza gelince;çiçeklerini döktüğünü söylüyorsunuz,çiçek saplarının oluşmaya başladığı tepe bölümü makasla kesip,arada sulayarak ve iki haftada bir besin verin.Yapraklar sararmaya başladığında sulamayı minimum seviyeye indirin ve üstü kapalı bir yere alın.Çiçeğin sapı tamamen kuruyana kadar dokunmayın saksısında kalsın Kasım ayında saksıdan soğanı çıkarıp bahçenize dikebilirsiniz.Ben naçizane bu kadar bilgi verebilirim,çünkü bende acemiyim.Forum da soğanlı ve yumrulu bitkiler bölümüne bakarsanız ne ustalar ne tavsiyeler göreceksiniz,bende onlardan öğrendim ''TOKİ KONDU'' sözünü söyleyen insanların az olmadığını bilmek çok güzel,hukuki mücadele devam ediyor.İnşallah sonuçsuz kalmayacak Sevgiler.

Eski 14-07-2012, 22:44   #191
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgiçiftliği Mesajı Göster
Sn. berçin,

Terasınız harika emeğinize sağlık.

saygılar..
Teşekkürler Sn.sevgiçiftliği,sizde yeni üye hayırlı olsun.Ailemiz büyümeye devam ediyor.

Eski 14-07-2012, 23:15   #192
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Çok teşekkür ediyorum berçin...

Eski 05-09-2012, 01:12   #193
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

berçin merhaba tekrar şöyle bir terasınızı gezindim... Ve merak ettim nerelerdesiniz?

Eski 05-09-2012, 21:33   #194
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
berçin merhaba tekrar şöyle bir terasınızı gezindim... Ve merak ettim nerelerdesiniz?
Sevgili YeniGine,insanı kendisini merak eden bir dosttan başka daha ne mutlu edebilir ki,ilginize teşekkür ederim.Biliyorsunuz yaz ortasında yaşadığımız sel moralleri bozmuştu,birde yağmurların ardı arkası gelmedi,peşine de aşırı sıcaklar,çocuklar küçük;onların tatil ihtiyaçlarına da cevap verelim derken benim terasta herşeyden biraz nasibini aldı.Bir çok bitkim zarar gördü,küpelerimden en sevdiğim cinsleri kaybettim.Mücadeleyi bırakmadım ama sadece hayatta kalmaları adına,terasın durumuna fazlaca moralim bozulunca(terasın şu anki halini resimler paylaşırım ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.)kapalı balkonda birşeyler yapmaya çalıştım.Bu akşam tamamen tesadüf;uzun süredir foruma bakmıyorum canım da biraz sıkkın,arkadaşlar neler yapmış bir bakayım içim açılsın istedim,iyi ki uğramışım nasıl da bekliyormuşum kafaları şişirmeyi... tekrar teşekkürler ve sevgiler.

Yaylacı ve YeniGine beğendi.
Eski 05-09-2012, 23:27   #195
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Anladım berçin haklısın. Bir tane çiçek kurusa üzülüyoruz, kaldı ki çok bitkin zarar görmüş. Üzülme, eminim tekrar hepsini toparlayacaksın inşallah.

Tika ve berçin beğendi.
Eski 28-01-2013, 14:10   #196
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Sukulenler

Uzun bir aradan sonra tekrar...
İnşallah hava ılıman şekilde devam eder de geçen sene yaşadığım don tehlikesini yaşamam,güzellerimi eski küvetin içinde korumaya çalışıyorum.

Eklenen Resimler

Eski 28-01-2013, 14:16   #197
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Son bahardan;

Bu resimleri ekim ayının sonlarına doğru çekmiştim.İlkbaharı çok özledim...

Eklenen Resimler

Asia, Yaylacı, Tika ve 21 kişi beğendi.
Eski 28-01-2013, 14:43   #198
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Aslanağzı açmayı hiç bırakmadı,havanın soğuk olmasına hiç aldırmıyor.
Kış ortancası geçen seneki kadar görkemli olmasa da beni sevindirmeye devam ediyor.
Sukulent saksısında iki çeşit var,birisi baharda beyaz çiçekler açıyor diğeri de görüldüğü gibi...
Zeus terasa çıktığında çok heyecanlanıyor saksıya bişeyler diktiğimi gördüğü zaman ya boş bir saksı ya da saksı tabağını getirip toprağın üzerine üzerine bırakıyor,sanırım yardım ettiğini düşünüyor kerata

Eklenen Resimler

Düzenleyen berçin : 13-06-2013 saat 00:10
Eski 28-01-2013, 18:54   #199
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Terasınızı beğeniyle gezdim.
Köpeğiniz de çok sevimli.
Güzelliklerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Sukulentleriniz çok güzel.

berçin, YeniGine ve _Esin_ beğendi.
Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-01-2013, 00:08   #200
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi september82 Mesajı Göster
Merhaba Sn.Berçin,
Küpelileriniz halen hayatta mı? Küpeliyi hayatta tutmak oldukça zor da. En azından ben bunu başaramadım ama yılmadım da.
Ayrıca, köpek de ayrı bir renk katmış
Saygılar...
Anaçlardan dört beş tanesi hayatta,yavruların bir çoğunu kaybettim ama dayanıklı olanın yavruları direnmeye devam ediyor.Baharda göreceğiz İnşallah.
Zeus'a gelince;Evimizin bir ferdi,neşe kaynağı,insanlıktan utandığımı unutturan tek canlı

Eski 29-01-2013, 00:14   #201
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Sevgili berçin; tekrar hoşgelmişsin, ne iyi etmişsin!.. Tekrar görüştüğümüze sevindim. Kaldığımız yerden devam inşallah!..

Kelebek beğendi.
Eski 29-01-2013, 00:33   #202
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Sevgili berçin; tekrar hoşgelmişsin, ne iyi etmişsin!.. Tekrar görüştüğümüze sevindim. Kaldığımız yerden devam inşallah!..
Hoşbulduk sevgili Yenigine.Desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim,bana ''hayata devam'' dediğiniz için...

YeniGine ve Kelebek beğendi.
Eski 29-01-2013, 00:43   #203
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tika Mesajı Göster
Terasınızı beğeniyle gezdim.
Köpeğiniz de çok sevimli.
Güzelliklerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Sukulentleriniz çok güzel.
Sevgili Tika,sayfanızı bende beğenerek,zaman zaman da kıskanarak takip ediyorum ve çok beğeniyorum.Sevgiler...

Tika, YeniGine ve Kelebek beğendi.
Eski 29-01-2013, 01:13   #204
Ağaç Dostu

milaca2010's Avatar

Giriş Tarihi: 21-07-2012
Galeri: 2
Sn. berçin; yaşadığınız olumsuzluklar için geçmiş olsun, küpelileriniz, echeveria'lar ve diğer çiçekleriniz harika.
Çok renkli bir terasınız var büyük bir keyfle gezdim terasınızı.
Verdiğiniz emeklere sağlık. devamlılığı dileğiyle.
Ayrıca Zeus'unuz çok tatlı
Esen kalınız...

milaca2010 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-01-2013, 01:24   #205
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Evet; yaşanan olumsuzluklar çok zor idi. İnşallah Allah'ım tekrarını, bir dahasını nasip etmesin hiç kimselere!..

Tika, berçin ve milaca2010 beğendi.
Eski 29-01-2013, 10:32   #206
Ağaç Dostu

gülsu's Avatar

Giriş Tarihi: 15-01-2011
Sn berçin terasındaki çiçeklerin muhteşem görünüyor. Her bir kare ayrı güzel. Bende bir küpe sever olarak gözüm onlara takıldı. Maşallah her çeşidi var. Çelik paylaşımı düşünürseniz beni 1. sıraya alın lütfen..Ellerin dert görmesin. Hepsiyle güzel ilgilenmişsin. Çileklere ayrıca bayıldım. Nedir onun cinsi ne çok çilek vermiş. Tek tek hepsini saymam mümkün değil tek kelime ile harika. Ellerine ve emeğine sağlık.

berçin beğendi.
gülsu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-01-2013, 14:49   #207
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi milaca2010 Mesajı Göster
Sn. berçin; yaşadığınız olumsuzluklar için geçmiş olsun, küpelileriniz, echeveria'lar ve diğer çiçekleriniz harika.
Çok renkli bir terasınız var büyük bir keyfle gezdim terasınızı.
Verdiğiniz emeklere sağlık. devamlılığı dileğiyle.
Ayrıca Zeus'unuz çok tatlı
Esen kalınız...
Övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim,gezintiden keyif almanıza memnun oldum sevgiler.

Eski 29-01-2013, 14:52   #208
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Evet; yaşanan olumsuzluklar çok zor idi. İnşallah Allah'ım tekrarını, bir dahasını nasip etmesin hiç kimselere!..
Sözlerinizle bana güç veriyorsunuz,teşekkür ederim sevgili YeniGine.

Tika beğendi.
Eski 29-01-2013, 15:14   #209
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülsu Mesajı Göster
Sn berçin terasındaki çiçeklerin muhteşem görünüyor. Her bir kare ayrı güzel. Bende bir küpe sever olarak gözüm onlara takıldı. Maşallah her çeşidi var. Çelik paylaşımı düşünürseniz beni 1. sıraya alın lütfen..Ellerin dert görmesin. Hepsiyle güzel ilgilenmişsin. Çileklere ayrıca bayıldım. Nedir onun cinsi ne çok çilek vermiş. Tek tek hepsini saymam mümkün değil tek kelime ile harika. Ellerine ve emeğine sağlık.
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim,seve seve sizinle çelik paylaşımın da bulunurum.Geçen bahar üye arkadaşlardan biriyle paylaşmıştım ama akıbetleriyle ilgili geri dönüş olmadı.Baharda Allah'tan birşey olmazsa çelikleri elinizde bilin.Üç çeşit çileğim var,yediveren,dağ çileği diğerinin cinsini açıkçası bende bilmiyorum ama inanın şuanda bir sürü çiçeği var.Soğuk hava yüzünden meyva oluşacağını düşünmüyorum.Sevgiler.

Eski 29-01-2013, 21:01   #210
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Erken açan Sümbüller;

Sümbüllerin erken açmasının nedeni,muhafaza ettiğim yerde su temas etmiş ve filiz vermişler,bende gelişi güzel diğer saksıların dibine diktimDağ menekşesi sürpriz oldu,fakına varalı iki gün oldu bir sevindim sanki uzun zamandır özlediğim arkadaşıma kavuşmak gibi....Papatya bir tek çiçeğiyle nasılda gururlu
Nergis,çiğdem,zıpçıktı ve zambaklar bahar hazırlığı yapıyorlar

Eklenen Resimler

Etiketler
teras bahçeciliği

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025