agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni7776Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-07-2013, 01:21   #421
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Echeveria ve echveria nedulosa beraberliği,echveria ve portulacaria'nın aşkı...

Haziran ayından Amasya ganimeti,saksı yeni yeni dolmaya başladı....

Eklenen Resimler

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2013, 01:26   #422
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Çüçü'nün katlettiği buz çiçeğim ve diğerleri....

Eklenen Resimler

Eski 22-07-2013, 01:30   #423
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Tırtıllar en fazla bu seduma zarar verdi,tomurcukları daha fazla olactı...

Eklenen Resimler

Eski 22-07-2013, 01:34   #424
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

...

Eklenen Resimler

Eski 22-07-2013, 01:43   #425
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız Mesajı Göster
çok güzel olmuş arajmanların emeyine ellerine sağlık....
Teşekkür ederim sevgili eceyıdız,sevgiler...

eceyıldız beğendi.
Eski 22-07-2013, 01:45   #426
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili berçin teras harika; sanki teras gibi değil zaten bir de kaktüsler (Ben hepsine kaktüs diyorum zira isimlerini şimdilik bilemiyorum) maşallah hepsine gerçekten. 423 nolu mesajındaki buz çiçeğinden bende de var, ikinci fotoğrafraki harika görünüyor Sevgili loveforlife'm ağaçlar net yaş gününde vermişti bana ufak ufak gelişiyor inşallah ondandır, 425 nolu mesajının ilk güzeli komşumun bahçesinde ondan da var.
Hepsi harika görünüyor, ellerine sağlık.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2013, 01:50   #427
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği Mesajı Göster
Kaktüsleriniz de harika. Bence de kendinizi isim konusunda yormayın. Bende unutuyorum. Tam ismini ezberledim derken bu kezde türünü karıştırıyorum.
Aynen dediğin gibi sevgili Dağçiçeği,o kadar çok isim ve tür var ki insanın kafası allak bullak oluyor.Ama ne olursa olsun hepside çok güzel değil mi

Eski 22-07-2013, 02:07   #428
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili berçin teras harika; sanki teras gibi değil zaten bir de kaktüsler (Ben hepsine kaktüs diyorum zira isimlerini şimdilik bilemiyorum) maşallah hepsine gerçekten. 423 nolu mesajındaki buz çiçeğinden bende de var, ikinci fotoğrafraki harika görünüyor Sevgili loveforlife'm ağaçlar net yaş gününde vermişti bana ufak ufak gelişiyor inşallah ondandır, 425 nolu mesajının ilk güzeli komşumun bahçesinde ondan da var.
Hepsi harika görünüyor, ellerine sağlık.
YeniGinem,herşey kolay geliyor da iş kaktüs ve sukulentlere gelince zorlaşıyor.Vallahi uğraşma isimlerini öğreneceğim diye,beğendiğini sahiplenip sev yeter Uğraşılmaz bunların afilli isimleriyle

Loveforlif'ın hediyesi sedum palmeri,hızlı gelişiyor ve mini sarı çiçekler açıyor.Güle güle büyüt,diğerinin adını bende bilmiyorum.Bu gece de ben iyi geceler dileyeyim,görüşmek üzere sevgiler...

Eski 22-07-2013, 02:18   #429
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Yok zaten sadece sevmek yeterli, isimlerine gelince valla ben de mümkün değil öğrenemem. En iyisi ben hepsine kaktüs ya da kaktüsgiller diyorum. Sana da iyi geceler olsun, görüşürüz inşallah...

berçin ve eceyıldız beğendi.
YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-07-2013, 16:41   #430
Ağaç Dostu

Angels Sour's Avatar

Giriş Tarihi: 16-04-2013
Galeri: 1
Sevgili Berçin, terasında yine herşey harika! Şeftali ağacı beni hayrete düşürdü!
Sukulentlerini ayrı beğendim
Sevgiler...

Angels Sour Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-07-2013, 17:15   #431
Ağaç Dostu

sakdag's Avatar

Giriş Tarihi: 26-09-2011
Galeri: 6
Berçin Hanım, bitkileriniz harika, bayıldım doğrusu. Aranjmanlarınızı çok beğendim. Hele 422. mesajdaki ilk 2 resimden gözlerimi alamadım doğrusu. 3. resimdeki saksının ortadaki boşluğuna da bir şeyler iliştirverin, (echeverai olabilir, graptopetalum olabilir, sedum palmeri olabilir) o da harika görünecek.

Köpeğinizle civcivin dostluğuna ne demeli? Civciv çok cingöz duruyor. Köpekciği yıldırmış görünüyor.Civcivlere bayılırım. Geçen yıl benim balkonda da 5 civcivim vardı, o kadar tatlılardı ki; bitkileri budamalarına göz yumuyordum.

sakdag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-07-2013, 18:04   #432
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Angels Sour Mesajı Göster
Sevgili Berçin, terasında yine herşey harika! Şeftali ağacı beni hayrete düşürdü!
Sukulentlerini ayrı beğendim
Sevgiler...
Sevgili Angels,önüme ne geldiyse doldurdum terasa.Şeftali iki yıllık geçen sene böyle meyve yapmamıştı,geçen senenin hırsını çıkartıyor...Selamlar...

Eski 27-07-2013, 18:23   #433
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakdag Mesajı Göster
Berçin Hanım, bitkileriniz harika, bayıldım doğrusu. Aranjmanlarınızı çok beğendim. Hele 422. mesajdaki ilk 2 resimden gözlerimi alamadım doğrusu. 3. resimdeki saksının ortadaki boşluğuna da bir şeyler iliştirverin, (echeverai olabilir, graptopetalum olabilir, sedum palmeri olabilir) o da harika görünecek.

Köpeğinizle civcivin dostluğuna ne demeli? Civciv çok cingöz duruyor. Köpekciği yıldırmış görünüyor.Civcivlere bayılırım. Geçen yıl benim balkonda da 5 civcivim vardı, o kadar tatlılardı ki; bitkileri budamalarına göz yumuyordum.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim,hoşgelmişsin sevgili sakdağ,helede bu sözler kaktüs ve sukulent ustasından geliyorsa değeri bambaşka

Evet bahsettiğin aranjmanları bende çok seviyorum,ortası boş olan saksı için önerini hemen yapacağım,hazır çimlenmiş (sanıyorum) graptapetalum yaprakları var.Birde isimleri aklımda tutabilsem,ama imkansız

Dostlukları güzelde teras elden gidecek,civciv hangi bitki güzel biliyor. Varlığına da çok alıştım ne yapacağım bilmiyorum Sevgiler...

Eski 27-07-2013, 19:18   #434
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin Mesajı Göster
...
Sevgili Berçin,

Kayıp CD'yi buldun galiba... Bunlar ne kadar güzel böyle Arkadaşım... Çok sağlıklı ve bakımlılar. Tırtıllardan nasibini alan güzel sedum autumn joy, öyle değil mi? 425'deki ilk resim, sedum sarmentosum. Sukulentleri genel olarak çok seviyorum ben de; onları mutlu etmek çok kolay, tabii onlar da fazlasıyla mutlu ediyor bizi... (bu arada Çüçü, yine bensiz olmaz deyip kareye de girmiş)

Sevgi ve sağlıcakla kal canım... Selamlar...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-07-2013, 22:06   #435
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Sevgili Berçin,

Kayıp CD'yi buldun galiba... Bunlar ne kadar güzel böyle Arkadaşım... Çok sağlıklı ve bakımlılar. Tırtıllardan nasibini alan güzel sedum autumn joy, öyle değil mi? 425'deki ilk resim, sedum sarmentosum. Sukulentleri genel olarak çok seviyorum ben de; onları mutlu etmek çok kolay, tabii onlar da fazlasıyla mutlu ediyor bizi... (bu arada Çüçü, yine bensiz olmaz deyip kareye de girmiş)

Sevgi ve sağlıcakla kal canım... Selamlar...
Yok arkadaşım bulamadım,bunlar taze çekim.İsim olayına girmesekkarıştırıyorum arkadaşım,zaten telaffuzları da zor.Ben sevmekle yetineceğim...

Çüçü artık her şeyin içinde arsızlık diz boyu, yere oturuyorum saksının otunu temizleyeceğim misal,önce dizime oradan omzuma sıçrayıp tünüyor.E arsıızzzz

Eski 31-07-2013, 02:04   #436
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Sevgili Berçin hanım, kuş olup uçmak terasınıza konmak geçti içimden, sukulent saksılarınız aklını alıyor insanın..

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-07-2013, 22:19   #437
Ağaç Dostu

sumeyra47's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
sevgili berçin hanım terasınız muhteşem her şey harika Küpeler, Liliumlar, kaktüsler gerçekten tek kelimeyle bayıldım.kaynana dilinin böyle güzel açtığını sizin sayenizde öğrendim.böyle güzellikleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler bol çiçekli günler dilerim..

sumeyra47 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-08-2013, 11:20   #438
Yeni Üye

YaArc's Avatar

Giriş Tarihi: 30-07-2013
Merhaba Berçin hanım, çiçeklerinizin hepsine ayrı ayrı bayıldım fakat 425. mesajdaki son çiçeğin adını öğrenebilir miyim? İlgimi çekti doğrusu

berçin beğendi.

Düzenleyen YaArc : 01-08-2013 saat 11:21 Neden: alıntının gözükmemesi
YaArc Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-08-2013, 23:58   #439
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur Mesajı Göster
Sevgili Berçin hanım, kuş olup uçmak terasınıza konmak geçti içimden, sukulent saksılarınız aklını alıyor insanın..
Ne sen kuş olup gelebildin nede ben Ankara'ya gelebildim sevgili Sudenur. Yeni sukulentler edindim, yapı markette güneş görmemiş toprağı kurumuş. Bakalım tedavilerini yapabilecekmiyim...

Sudenur ve loveforlife beğendi.
Eski 07-08-2013, 00:04   #440
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sumeyra47 Mesajı Göster
sevgili berçin hanım terasınız muhteşem her şey harika Küpeler, Liliumlar, kaktüsler gerçekten tek kelimeyle bayıldım.kaynana dilinin böyle güzel açtığını sizin sayenizde öğrendim.böyle güzellikleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler bol çiçekli günler dilerim..
Güzel sözlerin için teşekkür ederim sevgili sumeyra. Evet kaynana dilinin çiçeklerini ilk gördüğümde bende çok şaşırmıştım, Ağaçlar net ailesinde daha nelerle tanışacaksınız...

Sudenur ve loveforlife beğendi.
Eski 07-08-2013, 00:20   #441
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YaArc Mesajı Göster
Merhaba Berçin hanım, çiçeklerinizin hepsine ayrı ayrı bayıldım fakat 425. mesajdaki son çiçeğin adını öğrenebilir miyim? İlgimi çekti doğrusu
Sanıyorum, 425. değil 424. mesajda ki bitkiyi soruyorsunuz. Echeveria'dır; hem estetik görünümü, hemde açan zarif çiçekleri sahip olmak için yeterli sebeptir.

Eski 07-08-2013, 00:40   #442
Ağaç Dostu

mandalinleerik's Avatar

Giriş Tarihi: 25-05-2011
Sayın Berçin;

15 sayfayı tek tek gezdim, gezdikten sonra ben çiçek besliyorum diyemeyeceğim inanın ağzım açık kaldı çiçeklerinizin güzelliğinden. Adeta her biri ilginize karşılık vermek için birbirleriyle yarışır gibiler.
Buradan Zeus'a da söyleyecek bir kaç şeyim olacak, yanımda olsaydı o kulaklar gitmişti hırpalanmadan bırakılmaz o mahlukat

Ne desem az. Ellerinize, emeğinize sağlık. Allah her zaman gönlünüze göre versin.

mandalinleerik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-08-2013, 11:33   #443
Ağaç Dostu

kılıçh's Avatar

Giriş Tarihi: 11-03-2013
Berçin ablacım valla sukulentlerin çok hoş ellerine sağlık...

berçin ve eceyıldız beğendi.
kılıçh Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-08-2013, 11:41   #444
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Berçin hanım, burası teras değil maşallah bahçe olmuş.

Sebzeleri meyveler, çiçekler ne ararsan var. . Sukulent aranjmanlarına bayıldım.
Oldukça zevkli saksılar düzenlemişsiniz, ellerinize sağlık. Gözüm bayram yaptı, arefe gününde)

Sevgilerimle.

Düzenleyen cemo : 08-08-2013 saat 09:57
cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-08-2013, 01:34   #445
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinleerik Mesajı Göster
Sayın Berçin;

15 sayfayı tek tek gezdim, gezdikten sonra ben çiçek besliyorum diyemeyeceğim inanın ağzım açık kaldı çiçeklerinizin güzelliğinden. Adeta her biri ilginize karşılık vermek için birbirleriyle yarışır gibiler.
Buradan Zeus'a da söyleyecek bir kaç şeyim olacak, yanımda olsaydı o kulaklar gitmişti hırpalanmadan bırakılmaz o mahlukat

Ne desem az. Ellerinize, emeğinize sağlık. Allah her zaman gönlünüze göre versin.
Dün gece cevap yazdım, cevabı da bir kaç kez göndermeye çalıştım ama net'te olulşan arızalar sebebiyle olmadı...Güzel sözleriniz için teşekkür eder iyi bayramlar dilerim...

Eski 08-08-2013, 02:29   #446
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Merhaba, cicekleriniz tek kelimeyle muhtesem, hepsi cok bakimli özel bir sey yapiyormusunuz?

cörekotu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-08-2013, 02:38   #447
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Berçin hanım, burası teras değil maşallah bahçe olmuş.

Sebzeleri meyveler, çiçekler ne ararsan var. . Sukulent aranjmanlarına bayıldım.
Oldukça zevkli saksılar düzenlemişsiniz, ellerinize sağlık. Gözüm bayram yaptı, arfefe gününde)

Sevgilerimle.
Sizin gibi sukulent bilgesi birinin sayfamı ziyaret etmesi, beni çok mutlu etti. özellikle kış mevsiminde sukulentleri koruma yöntemleriniz bana örnek ve yardımcı olduğu için ayrıca teşekkür ederim...

Eski 08-08-2013, 02:42   #448
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Red face

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kılıçh Mesajı Göster
Berçin ablacım valla sukulentlerin çok hoş ellerine sağlık...
Canım, sağol istediğin varsa söyle...

Eski 08-08-2013, 12:39   #449
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Tüm Ağaçlar net ailesinin Ramazan Bayramını en içten dugularımla kutlar, sevdiklerinizle bayramınızı mutlu geçirmenizi dilerim...

Eklenen Resimler

Eski 22-08-2013, 22:19   #450
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Yağmur ve rüzgara galip gelen küpeler. Geçen senenin çeliklerinden üç, anaç dediğim küpelerden birini kaybettim maalesef. Sorumlulardan biride küçük civcivimiz, minicik bir canlının neler yapabileceğine tanık oldum bu yıl, dağılmayan saksı kalmadı. Eşelenerek neredeyse bütün saksıların toprağını, bitkilerin köklerini kuruttu diyebilirim, hastalıkta cabası yapraklarda pas hastalığı başladı. Bakalım önümüz bahara nasıl çıkacağız

Eklenen Resimler

Etiketler
teras bahçeciliği

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025