agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni7776Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-06-2013, 10:41   #1
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Kaynana dilinin çiçeğiyle ilk defa geçen sene tanıştım,o zaman iki tomurcuk bugün ellinin üstünde...İlk açanları kaçırdım,bu kaktüs familyasını anlayamadım biri açar gece yakalayamazsın diğeri gündüz açar yine yakalayamazsın Ama çok güzeller...

Eklenen Resimler

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-06-2013, 10:57   #2
Ağaç Dostu

Angels Sour's Avatar

Giriş Tarihi: 16-04-2013
Galeri: 1
Berçin hanım, kaynana dili çiçeklerini gördüğüm ilk saniyelerde; yanına çiçek açan başka bir bitki diktiğinizi sandım. Kaynana dili bu kadar mı güzel çiçek açar?
Terasınız yine çok güzel.
Sevgiler..

Angels Sour Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-06-2013, 15:39   #3
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Angels Sour Mesajı Göster
Berçin hanım, kaynana dili çiçeklerini gördüğüm ilk saniyelerde; yanına çiçek açan başka bir bitki diktiğinizi sandım. Kaynana dili bu kadar mı güzel çiçek açar?
Terasınız yine çok güzel.
Sevgiler..
Bende ilk gördüğümde aynı tepkiyi verdim.Küçük saksıdaki büyük kızım üç sene önce kırılmış vaziyette sokakta bulup getirmişti,o aralar benimle fazla dalga geçiyordu ne bulursam eve getiriyorum diye ''Hadi bakalım anne bunu da iyileştir de göreyim'' demişti.Büyük saksıda ki de sevdiğim bir ablam oturduğumuz stenin arka tarafındaki tepeye gezmeye gidince tarlasını bulmuş,yuvarlanma riskine girip sağolsun benim için koparmış.Sonra anladım ki aynı yerden ikisi de sabah o tarlanın resmini çektim net çıktıya paylaşırım...

Beğenin için ayrıca teşekkür ederim Angels Sour...

Eski 09-06-2013, 03:10   #4
Ağaç Dostu

hira's Avatar

Giriş Tarihi: 04-06-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin Mesajı Göster
Kaynana dilinin çiçeğiyle ilk defa geçen sene tanıştım,o zaman iki tomurcuk bugün ellinin üstünde...İlk açanları kaçırdım,bu kaktüs familyasını anlayamadım biri açar gece yakalayamazsın diğeri gündüz açar yine yakalayamazsın Ama çok güzeller...
geçen gün sakarya/karasu'da duvarın dibinde yayıldıkça yayılan bu kaktüsü görüp uzuun bir 'aaaa' çekmişim çok şaşırdım çünkü ilk defa bir kaktüsün kendiliğinden yetiştiğini gördüm. ellerimi feda ederek kopardım bir kaç parça, inşallah benimde sizinkiler kadar güzel kaktüslerim olur o görüpte cok begendiğim çiçeğin madagaskar yasemini olduğunuda sayenizde öğrendim teşekkürler sn.berçin

hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-06-2013, 02:40   #5
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
geçen gün sakarya/karasu'da duvarın dibinde yayıldıkça yayılan bu kaktüsü görüp uzuun bir 'aaaa' çekmişim çok şaşırdım çünkü ilk defa bir kaktüsün kendiliğinden yetiştiğini gördüm. ellerimi feda ederek kopardım bir kaç parça, inşallah benimde sizinkiler kadar güzel kaktüslerim olur o görüpte cok begendiğim çiçeğin madagaskar yasemini olduğunuda sayenizde öğrendim teşekkürler sn.berçin
Biliyorsunuz, mutlaka bütün bitkiler doğaya aittir,önemli olan biz insanların var olanı nasıl koruyacak olmamızla alakalıdır mesele) Emin olun yaralı yarım dilim kaktüs ikinci sene çiçeklerini gösteriyorsa siz doğru yoldasınız demektir... Madagaskar yasemini bilinçli bir edinim değildi,eşimin hoşuna gittiği için almıştık;Devamını ailecek bekliyoruz. Sevgiler...

Düzenleyen berçin : 17-07-2013 saat 23:37 Neden: harf hatası
Eski 14-06-2013, 00:38   #6
Ağaçsever

Gülbahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 15-05-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin Mesajı Göster
Bunlara bayıldım ya, çiçek açan kaktüsleri görünce çok kıskanıyorum benimkiler neden hiç açmıyor ya

Gülbahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-06-2013, 00:08   #7
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Gülbahçe Mesajı Göster
Bunlara bayıldım ya, çiçek açan kaktüsleri görünce çok kıskanıyorum benimkiler neden hiç açmıyor ya
Ege iklimi daha uygun aslında buraya göre,belki cins farklığı ve bakımıyla alakalıdır.Açıkçası bilgi verecek bir birikimim yok,benimde yeni merek konum sevgili Gülbahçe,ama şunu önerebilirim forumda kaktüslerle ilgili ''Üyelerin kaktüs ve sukulentleri ''bölüm başlığını ziyaret edip bir çok deneyimli üyelerimizin bilgilerinden yararlanabilisin

Etiketler
teras bahçeciliği

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025