![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Yaylacı kardeşim ezan çiçeklerin çok güzel açmışlar.Ömrü 2-3 gün olsada durmadan yeni çiçekler açmaya devam ediyor.Her akşam ezanında 3-4 çiçek açarak kendini sevdirmesini biliyor. Bahçenizdeki bu güzel çalışmalarınız için tebrik ediyorum.Çiçeklerinizle neşeli güzel günler diliyorum kardeşim.Kolay gelsin. Trabzondan saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Maçka da yerimiz var anne- baba ordalar, onlarda toprakla uğraşmayı çok severler. 2000 Yılında Almanya'dan gelip Bolu'dan iki adet Paulownia Tomentosa fidesi almıştım(gazetelerden birinde küçük bir reklam görmüştüm o reklam yüzünden Almanya'dan buraya kısa süreliğine sırf bu Paulownia merakından Türkiye'ye gelmiştim) 12 yılda dev gibi ağaç oldular, babamın söylediğine göre gövde çapı 70-80 cm ye ulaşmış kaç senedir göremedim o ağaçları.Bende ki bitki merakı Almanya'dayken başladı, orda bile bahçem vardı (Hobi Bahçesi). Bu yaz Trabzona gelme durumum var, inşallah gerçekleşir o zaman sizlerle görüşmek isterim. Bahçelerinizi canlı görmek isterim, saygılar sevgiler ve selamlar tüm Trabzona... |
|
|
|
|
![]() |
|
|