![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Yaylacı kardeşim. Teferruatlı anlatımınız ve fotoğraflarınız bilgilendirme konusunda çok iyi.Bende Trabzon zambağı konusunda bazı denemeler yapacağım.Elimde bir adet büyük soğan var.Yeni çıkacak soğanları ayrı saksılarda özenle çoğaltmayı düşünüyorum. Belki bu yıl yine yayla gezimiz olur ve bu soğandan birkaçtane alma şansım olur.Hatta yerinde çiçekleriyle birlikte güzel kareler yakalama şansımızda olabilir belki. Hepimize kolay gelsin. Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sayın Yaylacı, buradaki pek çok arkadaşımızın olduğu gibi sizin terasınıza da hayran kaldım. Öyle güzeller ki Maaşallah hepsine. Sağlıkla, ağız tadıyla keyfini çıkarın![]() Bir de sorum olacak: Çocukken gördüğüm ve sevdiğim bir çiçeği gördüm. İlk sayfanızda, 10 numaralı mesajdaki ikinci resimde, mor ve lila tonlarında bir çiçek. Adı nedir acaba? Yüzsüzlük gibi olur mu bilmem ama sizde fazla tohumu var mı onun? En azından adını öğreneyim, bir şekilde bulurum. Düzenleyen Cymbelina : 05-06-2012 saat 21:24 Neden: düzeltme |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beğenileriniz için teşekkür ederim, iş dönüşü eve geldiğimde hemen terasıma gider çiçeklerle ilgilenirim, elimden geldiği kadar bakımlarını yaparım. Tohumlardan üretmeyi çok severim nerde çiçek tohumu görsem alır uygun şartlarda hemen ekerim. Çiçeklerimin bir kısmı Fransadan gelmedir, eşim arada bir Fransaya gidince o da benim gibi aynı hastalığa tutulduğu için güzel çiçek gördüğünde satın alır ve getirir ![]() Saygılar efendim.... |
|
|
|
|
![]() |
|
|