![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biz insanlar topraktan doğadan geldik, topraksız yapamayız, bitkisiz yapamayız. Şu beton yığınları arasında insanlığımızı unutuyoruz, şehir yaşantısı demek bir okyanusun ortasında ne tarafa gideceğimizi bilememek demektir bana göre. Artık yönümü belirlemem gerekiyor, aynı düşündüğünüz gibi ne kadar kızsak ne kadar uzaklaşmak istesek bitkisiz olmuyor, toprak bizleri çekiyor. Küçük te olsa birkaç bitki bu sayfalara ekleyeceğim, birkaç kelime yazacağım, bilgilerimi paylaşmayı isterim. Görüşmek üzere, saygılar, selamlar efendim.... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün yakın çevremdeki bir seraya uğradım (çiçek aşkı bırakmıyor işte) birkaç çiçeğin resimlerini çektim, sayfama biraz renk katayım istedim. Umarım beğenirsiniz... ![]() Renklerine aldanmayın kaktüs türlerinin uç kısımlarını boyatmışlar ama hoş değil mi? ![]() Guzmanya ve Antoryumlar gayet sağlıklı ve güzeller ![]() Değişik bir orkide türü (ön plandaki), poşet içerisinde olduğu için fazla seçilemiyor fakat üzerindeki renkler harika (boyama değil gerçek) ![]() Bir zamanlar sahip olduğum Medinilla Magnifica, yaşatamamıştım yanlış sulama sonucu bitkiyi öldürdüm. Fiyatı 60-80 Tl arası değişiyor(büyüklüğüne göre) ![]() Bunlarda minik orkideler, daha yavrular, boyları 30-40 cm civarında. Düzenleyen Yaylacı : 30-03-2015 saat 21:19 Neden: Etkinlik sayfasından buraya taşındı. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Aşağıdaki son iki bölümde yer alan fotoğraflar daha önce yanlışlıkla "Agaclar.net Toplantı ve Gezileri" bölümündeydi düzeltme yaparak bu sayfaya taşıdım. Uyardığı için sevgili A NOMAD' a teşekkür ederim. Saygılarımla.... |
|
|
|
![]() |
|
|