![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın TRAKLI, sayın Yeni Gine ve sayın Tarla Kuşu sizlere teşekkür ediyorum. Yeni eve alışmak düzen kurmak zor hele bitkileri adapte etmek çok daha zor, taşınma esnasında bazı bitkilerim zarar gördü bazılarını hediye ettim vs. Yani bitki sayısı azaldı iyice yeniden başlayacağım artık. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçenlerde yeni üye arkadaşlardan bir kişi bende daha önce mevcut olan MEDİNİLLA MAGNİFİCA ve TACCA CHANTRİERİ(Yarasa Çiçeği) çiçeklerini sormuştu, o iki nadide bitkiyi maalesef kaybetmiştim ama araştırmalarım sonucu bu iki bitkinin tohumunu internetten sipariş verdim ve bu gün elime ulaştılar. Tohumcuzade isimli bir sitede buldum bitkileri ve tohum olarak aldım, şimdi onları yetiştirmek için uğraşacağım. ![]() Medinilla Magnifica ![]() Tacca Chantrieri Bu bitkileri almak isteyenlere sitenin adresini verebilirim(reklam yapıyorum anlamında düşünmeyin lütfen amacım yardımcı olmak) Tohumcuzade Tohum Satış Saygılarımla.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün sayın Zafer İnandıklı dostumun bahçesindeydik, eşimle birlikte gittik ziyaretlerine. Bizi çok güzel karşıladılar, sıcak bir ortamda iyi bir sohbet yaptık. Tabi ki bahçe içerisinde o envai çeşit bitkiler arasında. Hemen hemen her tür var diyebilirim, bir kaç fotoğraf aldım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meleklerin boruları çiçeği maşllah ağaç gibi boylandı. Çoğunun adını bilmiyorum, eh zamanla öğreneceğiz artık ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada kahvelerimiz de geldi, yenge hanımın ellerine sağlık. ![]() ![]() Poz vermekten geri kalmadık ![]() ![]() ![]() Kaktüs türlerinden pek anlamam fakat çok güzel bitkiler, çiçek açtıklarında daha bir güzel oluyorlar. Buradan Zafer kardeşime ve eşine tekrar selam ve saygılarımı iletmek isterin, kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaç aydır bu sayfalara girip bir şeyler yazmadım, karalamadım. Sanki bir anda köyümü sevdiğim memleketimi terkedip gitmiş gibi geldi bana, sizlerden özür diliyorum. Bitkilerimi kaybettim, tüm gördüğünüz o güzellikler şimdi yok, birkaç bonsai olarak yetiştirmeye çalıştığım bitkiler ve birkaç ağaçsı bitkilerim. Ama yeniden başlayacağım çünkü doğa uyanıyor doğayla birlikte ben de uyanıyorum. Belki ilerde sizlere sürpriz yapabilirim, şimdi söylemeyeyim sürprizin özelliği kalmaz sonra, o şimdilik saklı kalsın. Şu anki bulunduğum ev bitki yetiştirmeye müsait değil ama yine birkaç tane deneysel bitki yetiştireceğim. Tekrar görüşmek ümidiyle, saygılar, selamlar hepinize... |
|
|
|
![]() |
|
|