![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Burası balkon muuu beşyüz metrekarelik bir seramı ? Sevgili bettyycim, zaman zaman balkon sayfanıza girip bu güzellikleri takip edip izliyorum, inanın her şey o kadar güzel ki, mesaj yazan arkadaşlar bana yazacak bir şey bırakmıyorlar, bazen bir şey (hiç değilse bir kusur) bulayım da iki kelime yazayım diyorum inan bulamıyorum her şeye o kadar güzel bakıyorsunuz ki, söyleyecek bir cümle bulamıyorum, çok güzel çok güzel olarak arkadaşlarımız üstüne basa basa söylemişler ve bu cümleleri gerçekten hak ediyorsunuz ve her biri samimi ve içten söylenen cümleler, bilmiyorum söylendimi bana da harika harika demek kaldımı açaba. ![]() Eline sağlık gerçekten her şey çok çok güzel. Bir şeyi merak ediyorum ve hayret ediyorum, beşyüz metrekarelik bir serada ancak olacak şeyler nasıl oluyor da bir balkonda üstelikte bu kadar güzel olabiliyor, gerçekten sizi kutlarım ve bu güzelleri yetiştireni tanımak ve kutlayıp tebrik etmek isterim. İnşallah bir toplantıda oda olur. Ayırmış olduğunuz liliuma çok çok teşekkür ederim, değişik bir tür çok güzel bir tür ve çoğaltılması gereken bir nadide, emin ellerde olacağını ve çoğalacağının sözünü şimdiden verebilirim. İleriki yıllarda paylaşımada koyarız tabi ki, sizin izniniz olursa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Sevgili lilium mesajınız için çok çok teşekkür ederim ![]() Bu hafta balkonumda ki güzeller açmaya devam ediyor bir kaç resim ekleyeyim güzellerde ![]() Tohumdan yetiştirdiği Pholox ![]() ![]() ![]() Öldüğünü düşündüğüm ama 15 gün önce uyanan ful yasemin ve ful ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
|
Bu mavi güzel de kendi kendine açıyor arap fulünün saksısında, tabi arap ful'ü de ondan aşağı kalmıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
|
Renkli Gallalar da açmaya başladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
bettyycim merhabalar. lilium ve galla ların renkleri çok güzel.Balkonunuzu çiçek bahçesi haline getirmişsiniz.Bizlerle bu güzellikleri paylaştığınız için çok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Adil bey hoşgeldiniz balkonuma ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sevgili bettycim; Ne yazacağımı bilemedim. Yazdım sildim.yazdım. Düşüncelerimi tam olarak nasıl ifade edebilirim diye... Lilium, galalara ve dahliaya, bakarken nefesimi tutmuşum. Müthiş güzeller... Belki yazmışımdır bilmiyorum. Ama seni bahçede düşünemiyorum. Kim bilir neler çıkar ortaya? Gerçekten süpersin... Emek ve marifetlerinin tadını çıkarmanı dilerim... Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Sayın bettyycim Ramazan bayramımızı en içten dileklerimle kutlar.Ailenizle ve sevdiklerinizle sağlık sıhhat ve mutluluklar dolu nice yıllar dilerim. Trabzondan saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
|
Adil bey çok teşekkür ederim, sizinde bayramınız kutlu olsun sevgiler. Buyrun bayram şekeriniz ![]() Acidanthera (Tavuskuşu orkidesi) Düzenleyen bettyycim : 06-09-2011 saat 20:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Clivia çiçek açtı zamanımıdır değilmidir bilmiyorumama ben pek keyiflendin açmasına ![]() ![]() Begonvilim coştu saksıda daha ne kadar tutabilirim bilmiyorum, ![]() ![]() Arap Ful'ü bütün yaz boyunca açtı, yina tomurcukta ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Füsun hanım, hoşgeldini sefalar getirdiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
|
Balkondan değişik çiçek görüntüleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
devam........... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın bettyycim, sizi kutlarım tebrik ederim cümleleri Sayın uzaylının dediği gibi anlatmak istedikerimizi ifade edemiyor bu kadar çeşit, ve harika çiçeklenmeleri, ve harika fotoğraflarla sabahlarımıza en güzel günaydın oldu ellerinize düşüncelerinize sabrınıza emeklerinize sağlık,Siz de ortaya çıkan renklerin on da birine sahip olmayan biri olarak eksikliklerimizi tamamlayan emekleriniz hiç ziyan olmasın ![]() Begonvili görünce yengem saksıda (ist) ondört yıl baktı sonunda artık götür bahçe ne dik dedi,kendisine benim iklimde donar dememe rağmen belki kalır yaşar dedi ve getirdim güney kuytu cepheye diktim ancak ikinci senenin sonunda sizin begonvile uzun ömürler olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
|
Ooooo sevgili Yücel bey hoş geldiniz, övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim sizlerin yanında benim lafım bile olmaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
|
Sahile yakın ise haklısınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
Evet sahile yakın, apartmanın dördüncü katına kadar çıkmış, benim evimde sahile 150 metre bende başarırım diye düşünüyorum, yukarı kesimlere göre deniz kenarı daha yumuşak oluyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sizin ona bakışınızı o bildiği için eminim yaza girişinde Sizi en güzel çiçekleri ile karşılayacaktır ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili bettyycim,her biri birbirinden güzel ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Dediğiniz yapacağım Yücel bey, teşekkürler sevim4 ![]() Tek saksı Hostam da çiçek açtı, çok hoş bir kokusu var bayıldım ![]() ![]() İşte bu da güzeller güzeli Abitilon, kendisi şov yapıyor ablasının yanın da, tohumdan yetiştirmedir ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Sevgili bettyycim be ne güzel bir dünya, yüreğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, sevgili arzuakyurek hoşgeldiniz dünyama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Crossandra Fortuna, çiçekleri ve rengi çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Çok güzel rengide mükemmel yaprak yapısı çok sağlıklı görünüyor kokusu varmı acaba maşallah sizin balkonunuzdaki çeşitler harika her biri ayrı güzellikte ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
|
Kokusu yok sevgili Periş, ama şu an hala çiçekli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
Balkonuma davetsiz 2 sabah sefası gelmiş biraz geç kaldılar ama çiçeklenmeyi başardılar, birinin resmini çekmemişim ama koyu mor buda lila gibi, bugün burada bir yerde gördüm öğleden sonra saat 15:00 civarı idi ama hala açıktı ve el büyüklüğündeydi çiçekleri bayıldım ![]() ![]() ![]() Sellukanın da hala çiçekleri var ama tohum kapsülü malesef yok, üzerinde karıcalar cirit atmasına rağmen ![]() ![]() Gloxinyalar havalrın serinlemesi ile yeniden tomurcuklanmaya başladı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar da balkonumun misafirleri sevgili muspet ve küçük çiçeği ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Her zamanki gibi harika görüntüler maşşallah demekten başka ne diyeyim çok güzel elinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
ellerinize sağlık maşallah.. güzel günlerde büyütün hepsinide.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|