![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili bettyycim buradaki ilk fotograftaki çiçegi sormuştum ama elinize saglık çiçeklerin hepsi birbirinden güzel size komşumu olsak ne yapsak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Sevgili yaylacı sanırım siz Çin Lanterni (Abutulion) dan bahsediyorsunuz bugün ki halini ekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sayın bettyycim, bitkileriniz adeta show yapıyorlar,ellerinize sağlık. Güneşiniz hiç batmasın,çiçekleriniz hiç solmasın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevgili ykolko, iyi dilekleriniz için daha iyileri sizlerin olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
show yapıyor sözlerinize katılıyorum. Bunun sırrı ne olabilir düşündünüz mü? Bence bitilere yapılan tüm bakım işlerinin yanı sıra, eminm ki sevgisini de göstermesi onlara. Onları belki de sevip okşuyor, onlarla konuşuyor olabilir. Bunun da karşılığını bitkiler gösterirler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
|
İlahi Cumhur bey, evet çiçeklerimi çok seviyorum onlarla gecenin yarısı bile ilgileniyorum, ama onlarla konuşmayı henüz becerimiyorum, fakat geçen bir şey fark ettim bir annenin çocuğunu okşadiği gibi okşuyorum onları ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Evet bettyycim, o bitkiyi sormuştum. Abutilon tohumu ben de ekmiştim daha cimlenme görülmedi, bekliyorum. Demek ki Abutilon böylesi boylanıyor, güzel çiçekleri var. Bu bitkiyi nasıl yetiştirdiniz, tohumdan mı? Biraz bilgi alabilir miyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Satı ablacım, sizler kadar olamasam da bende kendi çapımda yapıyorum birşeyler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Siz daha da güzelini yapıp, onlarla tensel olarak temas ediyorsunuz. Eminim ki sesli olmasa bile o an birşeyler mırıldanıyorsunuzdur. İyi düşünün. Tedavi konusuna gelince; Zor dostum zor, sevilmeden sevmek. Onlardan bu sevginin karşılığını aldıkça tedaviye yanıt vermeniz imkansız. Saygılar sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Benim ektiğim Abutilonlar henüz çimlenmedi ama umudumu kaybetmedim, ben doğrudan toprağa ekmiştim onları, suyu eksik etmedim ama çimlenme göremedim. Bekleyeceğim dilerim ki çimlenirler. O da olmazsa fidesini elde etmeye çalışacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Balkonda bugün güneş yoktu ama, bazı güzeller dayanamamışlar ve açmışlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Çekimler için özür dilerim, fotoğraf makinasını annem de unuttuğumdan cep telefonu ile çekim yaptım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
devam...... Hosta da coştu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan teiştirdiği mavi kelebeklerim, havaların ısınmasıyla coşmaya başladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili bettyycim maşallah çiçekler çok güzel frezyalar çok canlı duruyor küpelerde harika ellerine saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-05-2011
|
Sevgili bettyycim,şimdi buldum.resimler bölümü boştu.Balkon bölümünde sizin harika çiçeklerinizi gördüm.Siz gerçekten çiçek aşığı birisisiniz.Hepsi birbirinden güzellllllllllll,hepsi mükemmelinde ötesinde süperrrrrrrrr.Zannedersem siz dünyanın en mutlu insanısınız.Cünki çiçeklerinizden belli oluyor.Rengarenk,tatlı,capacanlı,setreymeye bile insan doyamıyor.Sana başarılar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-05-2011
|
Dersin ki sanki uzay çiçek istasyonu.Olağanüstü güzel çiçekler.Onların resimleri bile insanı mutlu edyor.Sevgili Bettyycim ,çiçeklerin için sadece diyebileceğim tek şey var.Cennet bahçesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevgili Periş, Sevgili kaplan zambağı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Bugün minyatür gülüm açmış, sardunyalar çosmuş davetsiz misafir gelinci açmış ne güzel bir gün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevgili Dudi, Sardunya sayfasında senin için bir resim yayınladım baktın mı ? Öğlen gidip yeni resimler çektim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
devam..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bettyycim balkonundaki çiçeklerin hepsi bir birinden nefis . Küpelilere bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Bettyycim bu ne güzellik maşallah hepsi birbirinden güzel.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Sevgili bettyycim, çiçeklerinize güzel bakmışsınız, özellikle küpeler ve sıklamenler çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
merhabalar Bettyycim. Harika görünüyorlar.Çiçeklerle uğraşmak insanı fazlasıyla mutlu ediyor.Bende bugün menekşelerin topraklarını değiştirdim.Onlara ellerimle dokunmak ve bakmak koklamak insana keyif veriyor.Üç renk petunya almıştım şaşırtma onlarıda uzun saksıya karma yaptım.Renkleri harika.Fırsat buldukça böyle güzel işlerle uğraşmak insana huzur veriyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili betityycim, her biri bir birinden güzel çiçekler küpeler harıka diyerleride emeklerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili bettyycim öncelikle bütün çiçeklerine bayıldım ellerine sağlık. Sardunya sayfasında gül goncası gibi olan sardunyadan bulamadığımı belirtmiştim,galiba yanlış anladınız.O kadar ince düşüncelisinizki hemen bir çelik vermeyi düşündünüz bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.Ama gerçekten kıyamam her şey yerinde güzelldir,üzeri tomurcuk dolu lütfen sizde kıymayın almış kadar oldum sağolun.İnşallah birgün bulurum sardunya hastalığı böyle birşey.Balkonum dolu olduğu halde gözümüz doymuyor yinede düşünceniz için çok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|