![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Teşekkür ederim. Salatalığı yedim bile ben dayanamadım. Kaktüsüm çok yaşlı 16 falan var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
|
Çok saol abi ya yerlerini sevdiler veya beni.. Arada üzüyolar beni ama çoğunluk memnun. Biberlerim çiçek açtı, domatesler çoktan meyveye durdular, malta eriği olgunlaşıyor arada yiyorum. Çok teşekkürler terasıma sefalar getirdin abi. Düzenleyen serkan_istanbul : 12-06-2011 saat 00:27 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
|
bir kaç resim iyi akşamlar herkese |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Kayınvaldemin bahçesinde o kadar domates yetişmedi. Çok al benili duruyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
|
çok teşekkür ederim saolun ayşe hanım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
bitkiler ve terasınız harika..bendede biber ve dometes vaar ama siz ne kullanıyırsunuz allah askına zira ben biberleri ve domatesleri böceklerden ve karıncalardan kurtaramıyorum lütfen banada bir fikir verin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Serkan bey vallahi bravo domatesler çok güzel lezzetli görünüyor maşallah ortanca çok tatlı ellerinize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim ziyaretiniz için. site içerisindede var ev yapımı ilaçlardı sanırım başlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
Çok saolun terasıma ziyaretizniz beni çok mutlu ediyo. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Serkan_İstanbul, terasını sık sık ziyaret ediyorum. Terasta bile (terasta bitki yetiştirmek bahçedeki kadar kolay değildir) o kadar çok çeşidin var ve hepsi o kadar coşkulu ki, tebrik ederim. Bence sadece bakım değil, içten sevgi esas işe yarayan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2011
|
sevgili serkan istanbul,bugün terasını dolaştım biraz.Birkaç şey dikkatimi çekti.1. yi en son yazacağım.2. bitki çeşitlerin.Enginar bile var,üstelik terasta.3. Domatesler ne zaman büyüdü,şahane olmuşlar.Benim de terasta (birgün ben de terasımı tanıtırım inşallah,daha çok yeni)domateslerim var tohumdan ürettiğim,en uzunu daha 2 karış.Hepsi şahane.Senin gözünle terasını görebiliyorum,ne iç açıcılar.. ye gelelim,kaktüslere.Ben de kaktüs ve sukkulent severim.Yaklaşık 3 senedir biriktiriyorum.Benim gözümün odaklandığı milliniz.Güzel büyümüş.Ben de milli ve atlas arıyorum ama daha bulamadım.Eğer birgün millinizden bir dal olur ya düşerse talibim unutmayın.sevgili kirazın da dediği gibi sevgi olmazsa olmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Sn serkan çiçekleriniz çok güzel ağırlığı çiçeklere vermişsiniz galiba. gülleri pek nadir gördüm aralara rekli güller yakışır. inanın hepsi çok güzeller ellerinize emeklerinize sağlık.Yani helal olsun tersta ![]() insan isteyince herşey olabiliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Sevmesem cidden bakamam o kadar çok ki evde balkonda ve terasta. Onlar benim hiç olmayacak çocuklarım. sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
|
ziyaretiniz için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Sevgili Serkan iadeyi ziyarete geldim .Yazmasamda terasını ziyaret ediyorum bitki sevgin okadar hissedilirki , sanki onlar senin bir yarın. Eriklerin resmide uzat elini al bitane hissini uyandırıyor .Ellerine ve o çiçek yüreğine sağlık . Gardenyamı sormuşsun yaz kış balkonda yaseminle yan yana lar ikiside bol bol domates suyu içiyorlar arada birde limon tuzu eritip veriyorum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2011
|
Sevgili serkan istanbul,milli teklifine çok teşekkür ederim.10 günlüğüne güneye gidiyorum,oralara bakacağım.Bulamazsam milli ye zarar vermeyecek biçimde küçük bir dal alabilirim.Güler hanımın atlasını bilmez miyim,sitede bilmeyen var mı acaba?Atlasa da güneyde bakacağım.Olmazsa,Güler hanım ,benim birtürlü yetiştiremediğim,ama kendi bahçesinde ,savrulan tohumların düştüğü yerde bittiği(bu da Güler hanımın hikmeti sanırım)(kendisine bitkilere fısıldayan kadın diyeceğim) haseki küpelerinden vermeyi teklif etmişti.Artık atlas için de yüzümü kızartırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sn serkan bey maşallah sebzelerle,çiçeklerle dolu bir teras ne güzel ellerine emeğine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
çok teşekkür ederim türkan hanım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Iyi akşamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Devam edeyim resimlere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
Devem bir kaç resim daha |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
Kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır.terasa hayran kalmamak elde değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Serkan bey bana büyük iyilik ettiniz ![]() kardeşlerim gelip saksılarımı calıyorlar cimlenen soganlarını dikmek icin ![]() sizin resmi gösterecegim az yaratıcı olun canım dicem . Cam önü menekşe sıtandı cok hoş olmuş en tepeye kurdeleyi koyun kol attıgında güzel oluyor . Size başarılar diliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
sevgili suna, sevgili iris41 çok teşekkür ederim. kurdelem şu anda entepede .sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
|
yeni resimler çektim eklemeliyim hemen çiçeklerim terasım şu aralar çok güzeller bazıları sevmiyo bitkilerin güneşi onlarla uğraşıp duruyorum biberlerimde olmaya başladı. Yupppi çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|