![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, önce maşallah diyelim. Begonvil, sedef, sardunyalar açmış, domates fideleri büyümüş. Begonvil, benim begonvilim ile aynı renk. Benimki daha yeni yaprak çıkarıyor. Ölür korkusuyla, pazar gününe kadar dışarı çıkarmamıştım. Hava ısındı ya, bundan sonra gelişir ve açar. Sardunyalarda saksıda başarılı olamayınca tümünü bahçeye diktim. Şimdilik hallerinden memnunlar. Nasıl olsa ya soğuktan ya da çok sulamaktan kaybediyordum. Havalar soğumaya başlayınca tekrar saksıya alır, kurtarırım diye düşünüyorum. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
|
Ohhh ohhhh, Kocaman balkonu yemyeşil çiçeklerle donatmışsın. Helal valla.. İyide kaktüslerin ne suçu var, içerde masa üstlerinde, cam kenarlarında. Benim balkonu gördün, oturacak yer bile yok, ben yer bulurum yolla onları bana... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Sdurul benim çiçekleri dışarı çıkarmak gibi bir şansım yok hepsi kapalı balkonda son birkaçgündür havalar düzelince camı açmaya başladım şimdilik bir sorun yok ![]() Mustafa abiciğim kaktüslerim diğer çiçeklerle aynı yerdeler balkonumda onların da bir köşesi var evde değiller bir tek yeni aldığım 2 tane cam önünde oda çiçeğinin açışını göreyim diye yoksa kaktüsler ve diğer çiçeklerim kardeş kardeş yaşıyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili günebakan maşallah senin balkonda renklenmiş cıvıl cıvıl ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim türkansultan benim balkonum biraz geriden geliyor ama hergün bir güzellikle geliyor. Buda çok hoşuma gidiyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Tebrikler , tohumdan bitki yetiştirmek zordur. Ellerinize sağlık. Günebakan fide merkezi. Bence güzel bir isim olur. ![]() Ruj çiçeğini ilk kez gördüm. Çok şirin. Güle güle büyütün. Düzenleyen füsunANK : 19-05-2011 saat 21:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
Seninkilerde benimkilerden kalmıyor Cemo'cuğum senin eline su bile dökemem Çok teşekkürler Füsun hanım bana yeni ufuklar açıyorsunuz gerçekten sağolun. İşte sizlere güzel çimlenen tohumlardan latin ve petunyalarım çiçek açmaya başlayanlardan ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
Yavaş yavaş benim de çiçeklerim bahara gülümsemeye başladılar ![]() Rengarenk petunyalar ![]() ![]() Sellukalar ![]() SCHIZANTHUS ![]() Vapur dumanı da yakında çiçeklerini gösteriri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Sakız sardunya ve diğeri ![]() ![]() ![]() Bunlar daha çelik. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-02-2011
|
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
Ve diğerleri. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Devamı. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Ve son olarak beyaz küpelim çiçekleri katmerli ama küçük ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Sağol Dudiciğim keşke çiçeği de iri olsaydı ama kısmetim de bu varmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Ooo süper çok teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili günebakan emeklerinize sağlık harika görünüyorlar...Aranjmanınız ne hoş olmuş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Günebakan petunyalar, sakız sardunya ,ceylanlar ,küpeli çiçegi çok güzel ellerinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Meğerse bende de varmış gül sardunya ve aynı renkteki sakız sardunya. ![]() ![]() Tohumdan yetişenler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetişenler ![]() Vapur dumanı ![]() Mis kokulu petunyam ![]() Kahve çekirdekleri ![]() Et oburlarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, petunyayı tohumdan üretmen çok güzel, ben çok uğraştım başaramadım, bu yıl komşum büyük bir kapta çimlendirmiş öylece bana getirdi, benimkiler daha çiçek açmadı açınca fotoğraflarını paylaşırım, seninkiler çok güzel sağlıkla büyüt canım, sardunyalarında çok güzel açmış ellerine sağlık. 143. nolu mesajdaki son çiçeğin adı ne? çok güzel çok merak ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
O çiçeğin adı SCHIZANTHUS (Kelebek orkidesi) ilk defa yetiştiriyorum benim de çok hoşuma gidiyor ve inanılmız çok çiçeği var. Satı'cığım bu sene petunya touhumlarım çok güzel çimlendi sitede bazı petunyaların kokusu olduğunu okumuştum merak etmiş hangisi diye meğer benim güzelim de kokuluymuş çok sevindim ve çok fazla çiçek tomurcuğu var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Günebakan'cığım, bitkilerinin maşallahı var. Ellerine emeklerine sağlık. Vapurdumanı ben de ekmiştim, çimlendiremedim. Belki de ancak çimlenirler. Ben de Vildan hanım gibi petunyadan vazgeçtim. Geçen sene o kadar ilaçlamaya rağmen yapışkanlık hastalığından kurtaramamıştım. Seninkiler sağlıklı görünüyor. http://www.agaclar.net/forum/attachm...8&d=1307781306 Eklentideki pembe çiçekli bitkinin adını merak ettim. Belki de bildiğim bir bitkidir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sevgili Sdurul onun adını ben de bilmiyorum sordum site de bakalım bilen çıkacakmı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|