![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Daha da sıra bekleyen tohumlar var havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum bunlar cam önündeler yerleri sıcak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
Balkonumdaki çiçekli güzeller 3 rengide aynı saksıda olan kalanşolar. minik ama güzel çiçekli begonya ve çiçeklenmeye başlayan ruj çiçeği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan çimlnmeye başlayan latinler, dahlia, careopsin başını kaldırmaya çalışan lablab ,küstüm çiçeği ve kış tatlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
Gelişmeye başlayan etobur yavruları. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Kaybettik
|
Ne güzel büyüyor ektiklerin filizlenmişler günebakan. Ben daha ekemedim tohumlarımı geç kaldım biraz. Aslında buzdolabındaki tohumları ekmemeyi bile düşündüm bir ara o nedenle gecikti. Sardunya çeliği göndermişti bir arkadaş o çelikleri diktim. Öncelikle sukulentlerin bakımını yapmam lazım. Kışın çok hırpalandılar kayıplarım çok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Bence geç kalmış sayılmazsınız Sevim hocam nasılsa havalar tamamen ısınmadı daha. Kayıplarınıza üzldüm doğrusu. Ama yerine yenileri gelir üzülmeyin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Kaybettik
|
Yaa inşallah gelir günebakancım içim gidiyor kayıp olunca üstelik kapalı balkon ve o kadarda dikkat ettim. Haberim olmadan su vermişler bana iyilik yapmak için. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan; Balkonunuzda bahar gelmeye başlamış. Baksanıza epeyce tohumu çimlendirmişsiniz. ![]() Banada sevgili HHatice Ruj çiçeği çeliği vermişti. O da tuttu. Çiçeklenmesi için yazı beklemem gerekecek. Merakla bekleyeceğim. Neyse, kolay gelsin. Bol çiçekli bir sezon diliyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili günebakan balkonunuzu zevkle gezdim ellerinize saglık.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
|
Pek düzenliği değil ama size biraz balkonumu gezdirmek istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
|
Sağolsun Zeki beyin geçen sene gönderdiği tohumları orda bırakmak istemediğim için ekmemiştim hepsini bu sene ektim bir çoğu kolay çimlendi.Birazını bekliyorum ![]() Physostegia virginiana Summer snow ![]() Aubrieta deltoida ![]() Alstromeria Ligthu Hybrids ![]() Salvia ![]() Dianthus barbatus ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
Yine tohumdan yetişenler. Fatoş ablamın verdiği Dev papatyalar ![]() ![]() Zinnia ![]() Yine Fatoş abla ve Zeki bey;den dahlialar ![]() Ve küstüm fideleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda baharla birlikte balkonuma gülümseyen laleler ve begonyalar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevgili Sdurul neyseki böyle balkon konusun da tek değilmişim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
Balkonunuzu gezdim bazen gezip kalabalık etmesin diye yazmıyorum genelde ama en güzel köşeleri kapıp masalara kurulan saksıları görünce çok hoşuma gitti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Artemisia10 umarım sizin tohumlarınızda sağlıkla büyürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
|
Bitkilerin bahara hazır. Ne güzel. ![]() Tohumların da çok güzel çimlenmiş. Aubrietayı ben de çok seviyorum. Bir ara Aubrieta Cultorum'u tohumdan yetiştirmeye çalışmıştım. Malesef başarılı olamadım. Seninkiler çok sağlıklı görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili Zenfree çok kolay çimlendiler hiç beklemiyordum bu kadar kolay çimlenmelerini ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
Ben gizli kalmış delilerdenim canım Bende seni seviyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Ağaç Dostu
|
Valla bak sende beni çeken birşeyler var. Toplantıda her yere dağılmama rağmen seni gördüğümde takılı kalıyorum. Bir kaç laf etmeden duramıyorum. Havalar az daha ısınsın senin balkonu ziyarete geleceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
|
Buyur evimizin kapısı da balkonumuzun kapısıda açık herzaman beklerim. Gülen yüzüne gülerek karşılık verdiğim içindir belki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Çok haklısın Dudişim bende günebakanı sanki seneleredir tanıyorum .Öyle yakın geliyor bana ,giderken bana da haber ver ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Füsün hanım tohumdan birşeyler yetiştirmek inanılmaz hoşuma gidiyor. Dudi ve Hhatice ne zaman isterseniz buyrun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili güne bakan çok başarılısın tohum cimlendirmekte ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
|
Baktım Cemo kaktüslerden arajman yapmış ben dururmuyum hemen ben de yaptım ne kadar kıskancım ben yaaa ![]() Şimdiler de moda sukulentten bonsai her ne kadar bonsai ile ilgim olmasa da bir tane benzer bir uyarlama yaptım.Ve laleler kendini göstermeye başladılar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
sevgili Günebakan ellerine saglık tohumlar çimlenmiş küstüm fideleridemi tohumdan kaktüslerde harika |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|