![]() |
|
![]() |
#121 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-04-2011
|
sevgili serpil özdemir balkonunuz harika ne kadar güzel ve bakımlı çiçekleriniz var. çok emek verdiğiniz anlaşılıyor. ençokta rengarenk erengüllerinize bayıldım. o balkonda güzellikleri seyrederek çay yudumlamak çok güzel olsa gerek emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Serpil güllerin tomurcuk hali çok güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Bayıldım bitkilerinize ellerinize sağlık güle güle büyüsünler. sevgiyle kalın. mutlu baharlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Serpil, balkon değil maşallah bahçe, bu balkon çok bahçeye taş çıkartırcasına bol çeşit var. Hanımeli, japon gülleri, gardenyalar, kamelyalar, güller, muhteşem bir balkon sağlıkla tadını çıkarın sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Sayın Cebeci hoş geldiniz teşekkür ederim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
|
Semra hanım teşekkür ederim , ağaçlar netten öğrendiklerim sayesinde bişeyler oluyor galiba ,ama öğrenecek çok şey var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
Periş hanım birazdan açmış hallerinin resimlerinide yükleyeceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler serkan by ,hepimizin mutlu ve bol çiçekli baharları yazları olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
Ah satı hanım, ne yazıkki kiracıyım bu beni frenliyor inanın kendi evim olsa bir odasını daha feda edip balkona katardım .Bu arada haberiniz yok sizin bahçenizde de çok gezip iç geçirmişliğim olmuştur ( ama kıskanarak değil imrenerek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
Eveet şimdi sıra açan tomurcuklarda önce karanfil imden başlıyayım tohumdan yetiştirmede ilk göz ağrım .Tohumdan yetişti tohum verdi yenileri geliyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Ceylanım bol bol açacak sanırım kışı rahat atlattı ,birde yeni arkadaşı var beyaz ceylan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Minyatürler hariç 9 tane gülümden ikisi açtı öbürleri sırada Düzenleyen serpil özdemir : 19-05-2011 saat 12:40 Neden: harf hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Artık eminim gardenyamda gördüğüm tomurcuklar yaprak oluşumu değil tomurcuk umarım bütün tomurcukları açar.Çok bekletti beni gözünün içine baktırdı resmen . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
Nihayet petunyam da oldu ,birde serpilip sallandığını görsem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Sabah böyle bir pozla karşılaşılırda resim çekilmezmi ? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Bebek latinlerim camdan bakarken dışardakilerle oynamaya can atan çocuklar gibiler . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Serpil hanım,hepsi çok güzel,bol bol keyfini sürün inşaallah. Latin tohumları kaç günde çimlendi? Özel bir işlem uyguladınız mı? Ben şubat sonu terasta bir saksıya ekmiştim ama çıkmadılar.Şimdi de birkaç tohumu suda bekletiyorum,öylece duruyorlar.Geç çimlendiğini biliyorum ama yine de çimlenmenin kaç günde olduğunu merak ediyorum,şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Satı hanımcığım iyi dileklerinize amin diyor teşekkür ediyorum .Birde arayıpta bulamadığım çiçeklerden, mavişçiçeği olan güzel yürekli birinin teklifine utanıp teşekkür ederim demeyeceğim, ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Umut yolcusu , latinleri 24 saat ılık suda beklettim bi kısmını bir kaba dikip naylonla kapattım ,hergün havalandırıp tekrar kapattım ılık bir yere koydum ama hala çıkmadılar 3 hafta oldu .16 tohumdan 2 tanesi çimlendi .Onlarda özenerek ektiğim kapta yer kalmadı diye minik bir boş kaktüs sakksısına ektiğim bitanecikle , arkadaşıma ektiğim almaktan vazgeçtiği için bana kalan 4 taneden biri .Minik saksıdaki pazar günü ektim ertesi pazar çıktı ötekide ondan 3-4 gün sonra . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili serpil özdemir.Maşallah güllerin çok güzel petunylarında büyüyüp güllerin kadar güzel olur inşallah ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
Türkan hanım hoşgeldiniz teşekkür ederim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Adını bilmediğim bitki hızla gelişiyor, minik çam fidanımı gizledi nerdeyse . Onları ayırmam gerek ama saksının dibinde dökülen tohum kapsülünden çıkan ipek çiçeği fideleri var biraz daha gelişmelerini bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Leylak ağacım geç uyandı hızlı gelişti ama sanırım çiçek yok .Geçen sene iki kez açmıştı oysa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Japon güllerimde geç uyananlardan .Hatta kurudu diye söküyordum az kalsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
93 no lu mesajdaki sundaville nin yanındaki sardunya coşmuş durumda .Wilmorin gül gübresinden verdikten sonra , kocaman yaprakları var . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
Yeni balkon üyeleri
İş yerimin çok yakınında salı günü kurulan pazarda bir çiçekcim var,ona sarı kız siparişi verdim (ne hikmetse gittiğim her serada vardı kalmadı denen ,benimde aklıma takılmış durumda olan sarı kız ) cuma günü kurulan pazara getireceğini söyledi oda eve yakın ama hiç bilmem. Tarife göre aradım durdum bulamadım başka bir çiçekçi buldum ve onu gördüm bir sürü gülün içinde apayrı bir renk .Sen benim için yürüdün bu kadar hadi al beni diye gözümün içine bakıyordu ,bırakabilirmiydim onu sizce ?... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda peşimize takılıp gelenler .Ceylan sardunya larıda çok sevdim bu sene balkonumda bulabildiğim her renginden bolca olacak sanırım . Bu gün minyatür ceylan için bauhaus ziyaret edilebilir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Çektim sevgili Sevim hnm .Hep bana demedim ikisinide sardunya sayfasına ekledim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|