![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Sayın Günüm; Bir gecelik gelin çiçeğinin saksısını göremedik. Ama aynı şekilde taşımanızı hiç tavsiye etmiyorum. Belli ki çok ırpalamışsınız kendinizi. Lütfen kendinize zarar vermeyiniz. Bitkilerinizde böyle söylüyordur. Kim bakar onlara? Bitki delisi olmaya gerek yok. Sağlıklı günler diliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Günüm hanım kedileriniz duruyormu? gecen yıl taşınırken en cok beni yoran ve üzen onlar oldu yeni eve motive olamadı halada bebek gibi evi özlüyorlar .Bir gecelik gelininiz icin üzülmeyin ekin yeni fideleriniz olsun ben taşınırken 30 za yakın konu komşuya dagıttım bir okadarda burda ortam müsait olmadı öldüler .üzülüyoruz ama ne care hayat devam ediyor yeniler gidenlerin yerini dolduruyor . kocaman bir zakkkumum var 3 kişi zor taşıyor en cok onu seviyorum |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Alıntı:
Kesinlikle size katılıyorum. Hayat devam ediyor. Kışın 5 E.Milii mi kaybettim. Bunlara yana yakıla arayıp, tanımadığım bir evin kapısını çalıp istediğim beyaz E.Milii de dahil. Kocaman olmuştu oysa. Çok üzüldüm ama bize birşey olmasın dedim sonra. Resim yüklemeye çalıştım ama yüklenmiyor. Oysa aynı makinenin fotoğraflarıydı yüklediklerim daha önce. Sanırım araştırmam gerekiyor neden olduğunu. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Gelinlerim.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Taşındığımda arkadaşım hediye getirdi bu tabağı. İçine midye kabuğu mu taş mı koyayım derken başkası karar verdi ne koymam gerektiğine. Düzenleyen Günüm : 21-07-2011 saat 08:46 Neden: Resim ekleme |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Nadir açan kaktüslerimden |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Atlaslarım
Çok farklı atlas çiçeğim var ama açtıramıyorum. İki tanesinin çiçeğini görmek kısmet oldu. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bitki deliliği konusunda tamamen katılıyorum size. Sakatlıklara varacak hareketler yaptım. Bir sonraki nakliye de yine ben indireceğim aşağıya. Ama bu defa ev yakın olmayacak. Mecbur kamyona yüklenecek. İnşallah acısız ağrısız taşınabilirim. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Alıntı:
İnşallah birşey olmaz. Bu sefer çiçekler ağlıyacak. Ki onlar kendilerini çok çabuk tamir ediyorlar. Ya bizler.. Sağlıklı günler dilerim. |
|
|
|
|
![]() |
|
|