Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi iris41
Günüm hanım kedileriniz duruyormu? gecen yıl taşınırken en cok beni yoran ve üzen onlar oldu yeni eve motive olamadı halada bebek gibi evi özlüyorlar .Bir gecelik gelininiz icin üzülmeyin ekin yeni fideleriniz olsun  ben taşınırken 30 za yakın konu komşuya dagıttım bir okadarda burda ortam müsait olmadı öldüler .üzülüyoruz ama ne care hayat devam ediyor yeniler gidenlerin yerini dolduruyor . kocaman bir zakkkumum var 3 kişi zor taşıyor en cok onu seviyorum
|
Kedilerimiz çok mutlu sevgili iris41. Daha önce sobalı bir evde oturuyorduk. Kışı çok zor geçiriyorlardı. Bizim yorganlarımızın içinde uyumaya çalışıyorlardı. Buraya Şubat ayında geldik. Pek mutlu oldular. Kemikleri ısındı. Güneşi az aldığı için yayıla yayıla yatıyorlar balkonlarda şimdi. Sefaları kısa sürecek ama daha mutlu olduklarını görüyorum.
Kesinlikle size katılıyorum. Hayat devam ediyor. Kışın 5 E.Milii mi kaybettim. Bunlara yana yakıla arayıp, tanımadığım bir evin kapısını çalıp istediğim beyaz E.Milii de dahil. Kocaman olmuştu oysa. Çok üzüldüm ama bize birşey olmasın dedim sonra.
Resim yüklemeye çalıştım ama yüklenmiyor. Oysa aynı makinenin fotoğraflarıydı yüklediklerim daha önce. Sanırım araştırmam gerekiyor neden olduğunu.