![]() |
|
![]() |
#572 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Maşallah . benim milide 1 metreye ulaştı bu sene tek cicek görmedim . kesinlikle güneş cok etkili |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Tohumdan çok hızlı çıkıyorlar ama yetişmeleri çok yavaş oluyor. Nispeten daha büyük iki fidemi kışın kaybettim. Yalnız fide değil 5 yetişkin çiçeğim de öldü. Kaktüs toprağı kullanmıştım oysa. Sonra anladım ki cocopeat gelişim için iyi bir materyal. Ama çelik aldım bir komşumdan. Onları kaktüs toprağına ektim. Deneme yanılma doğru yolu bulmaya çalışıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
sizi kutluyorum, yakında misafirleriniz olacak sanırım. Sizi ziyaret etmekten mutluluk duyarız. Değil mi günebakan ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Ağaç Dostu
|
Çok sevinirim. Odalar, kapılar, duvarlar şenlenir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Evett evet İnşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
|
Eminim, en çok gelenler şenlenir, gönül güzelliğini görünce. Hiçbir eşya, senin kadar mutluluk yansıtamaz canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Ağaç Dostu
|
Lewisia'ları kaybettim sevgili lir. Taşınma olayım bana çok çiçeğe maloldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Ağaç Dostu
|
Canım güzel arkadaşım. O senin bendeki yansımandır olsa olsa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
|
Çok sağolun sevgili lir. Sizlerin güzelliğinden başka birşey değildir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-08-2011
|
Ben forumda yeniyim, bitki ve ağaç merakım çok eskiden, ta çocukluktan gelme, ama emin olun forumdaki eli açık arkadaşların kimler olduğunu bilmek isterdim, evimin üç tarafı geniş balkonlarla çevrili, bir tanede bahçeli ev alacağım, yani tohum dışındaki imkanların hepsi var, bahara kadar iyi bir hazırlık yapabilirsem seneye balkonlarımın fotoğraflarını paylaşabilecek duruma gelirim diye düşünüyorum, iyi bayramlar diliyorum size ve ailenize |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Ağaç Dostu
|
Allah gönlünüze göre versin sevgili fatih58. Merakla bekleyeceğim balkon resimlerinizi. Ben de size ve ailenize mutlu bayramlar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
E.milinin ne çok çeşidi varmış,sizde gördüm.bende hiç yok,sayenizde merakım oluştu.diğer türlü çiçeklerinizin hepsine hayran kaldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Günüm hanım, ellerinize sağlık. Hepsi çok güzeller... Maşallah, maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
selamlar günüm hanım çiçeklerinizin resimleri öyle güzelki . bu güzelliklerle yaşamak daha da güzel olmalı... kıskanmadım desem yalan olur... ayrıca daha çok çiçek konusunda heveslendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-01-2012
|
siyah gül her yerde yetişirmi sayın günüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Ağaç Dostu
|
Günüm öğretmenim, çok güzel çiçekleriniz var, daha ötesi çiçeklerinize olan düşkünlüğünüz ve sevginiz... Bahçevinizi sık sık ziyaret ediyorum , çok beğeniyorum... Sizi ve güzel bitkilerinizi daha sık aramızda görmek istiyoruz... Saygı ve sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Günüm hanım merhaba, Euphorbia milli sayfasını gezinirken kolleksiyon yaptığınızı öğrenip sayfanıza bakmaya başladım. Dün geceden beri çok büyük bir kolleksiyon ve farklı farklı türleri her türlü maddi zorluğa rağmen edinmenizin haklı gururunu ve hazzzını sayfalarınızı gezinirken sizinle birlikte hissetmiştim. Ancak bugün sayfanızı gezerken taşınmak zorunda kaldığınız bitkilerinizin çok büyük bir kısmını kaybettiğiniz ve sağlık sorunlarıyla uğraştığınızı öğrendim. Son bir saattir yağmur eşlik etti sayfanızı okumama, sanırım onun da etkisiyle biraz hüzünlendim. Lütfen hiç birşey için canınızı sıkmayın, bir yılı geçkin bir zamandır da yazmamışsınız ama en azından siteye girdiğinizi ve sağlık sorunlarınız olmadığını düşünüyorum. Tanımıyorum sizi ama beni bugün çok etkilediniz (yağmurdandır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Maşallah diyeyim.. Kalp kabe karşı çiçeği ne kadar uzamış öyle? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Ağaç Dostu
|
Bahçevniz çok güzel. Çiçekleriniz hepsi çok güzeller.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Sevgili Günüm çiceklerinizi büyük bir hayranlıkla ve beğeniyle sayfalarınızı tek tek gezdim...İmrenerek beğeniyle seyrettim..Umarım hep çicekli vede çoğalarak sizinle birlikte olurlar...Emeklerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Şimdi okudum.Çok üzüldüm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kardeşlerim. Uzun bir süre ara vermek zorunda kaldım. Özür dilerim. En ağır basan sebep annemin hastalığı oldu. Artık çok iyi. Ağrıları, beden kaygısı, hastalık arazları bitti. 20 Ağustos'ta Hakk'a yürüdü. Çok şükür artık en sevdikleriyle beraber. Sevgili sonkez..Allah razı olsun. Dostlarımıza Rabbim uzun, sağlıklı ömür versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Ağaç Dostu
|
Bir yıl içinde iki kere taşınınca adını gerçekten hak eden bahçev, yerini mütevazi bir balkona bıraktı. Benimle gelen Euphorbia Milii koleksiyonum karar kıldığım çiçeklerim oldu. 12 ay açan, her ısı farkında çiçeği renkten renge, şekilden şekle giren başka çiçek bulamadım. Kalbimi kazanmasının en güzel sebebi de tohumdan çok kolay yetişmesi oldu. Üstelik 8 ay sonra çiçek açmaya başlayıp yetiştireni çok da mutlu ediyor. Koleksiyonum 40 çeşidi aştı. Tohumdan yetişenler renklerini henüz bilmediğim için listenin dışındalar. Çok çeşit olduğu için birinden kalkan arı ve sinek kardeşlerimiz, diğer E.Milii ye konup, benim çeşitlerimle hiç alakası olmayan çeşitler ortaya çıkarıyorlar. Tamamen sürpriz ve çok da zevkli. Açan çiçeklerimin resimlerini peyderpey paylaşmak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Ağaç Dostu
|
Aslında asıl paylaşmak istediğim deneyim tohumdan E.Milii yetiştirmek. Fotoğraflar hazırladım faydalı olabilmek için. Bu başlık altında mı olmalı bilemedim. Adım adım anlatmak istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Sayın Günüm, öncelikle sevgili annenize Allah'tan rahmet ve söylediğinize göre çok sancılı bir hastalık süreci yaşamış, öte dünyada huzuru bulmasını dilerim. Milii çiçeği dikenleri nedeniyle bana fazla cazip gelmiyor ancak sizin deneyimlerinizi ve tohumdan çıkardığınız değişik çeşitleri görmeyi çok isterim. Paylaşımlarınızı merakla bekliyorum.Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|