![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Muhacir bir teyzemiz vardı. Onun hediyesi. Bizde her evde olurdu dedi. Cinsini bilen olursa çok sevinirim. Neyi sevdiğini bilemiyorum. Fotoğraf çekerken arkadaki saksıya takıldım. Toprak döktüm halıya. İlla çekeceğim dedim. Bir de süpürdükten sonrasını eklesem mi acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Minyatür gül: Lavender Crystal Kokusu bildiğiniz güllerden daha kuvvetli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Minyatür gül: Sweet Chariot Isparta gülü gibi ve keskin kokuyor. Minyatür güller içinde en aşırı kokanı bu tür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirdiğim Buddha Belly (Jatropha podagrica). Balon gövde oluşturuyor. Bu nedenle biraz yavaş büyüyor. Ama gövdesi kalınlaşmaya başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Calamondin. Geçen sene epeyi küçüktü. Bu bahara çok hızlı büyüyerek girdi. Üzerinde hala meyveleri var. Nasıl tohum alınacağını bilirsek koparıp, değerlendirebiliz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeği burnunda japon gülüm. Geçen sene sayın Mutlu Kutlu'dan almıştım. Küçücüktü. Hatta tepesi kırılmıştı. Çok hızlı büyüdü. Yalnız burun kısmı bu yeni çıkan çiçeklerde biraz estetik istiyor gibi geldi bana. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Pembe çizgili gülüm. Satıcı yediveren dedi ama internette araştırdığım kadarı ile senede bir kere açarmış. Ustaların yorumuna ihtiyacım var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günüm, ben bir güzel çiçegi gördün, ceropegiya arka tarafta, pembecik güzel minin çiçekler var, ne adı onu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Swetlana hangi çiçek bilemedim ben. Resim numarasını yazar mısın? Ona göre bakayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Günüm hanım merhaba, Euphorbia milli sayfasını gezinirken kolleksiyon yaptığınızı öğrenip sayfanıza bakmaya başladım. Dün geceden beri çok büyük bir kolleksiyon ve farklı farklı türleri her türlü maddi zorluğa rağmen edinmenizin haklı gururunu ve hazzzını sayfalarınızı gezinirken sizinle birlikte hissetmiştim. Ancak bugün sayfanızı gezerken taşınmak zorunda kaldığınız bitkilerinizin çok büyük bir kısmını kaybettiğiniz ve sağlık sorunlarıyla uğraştığınızı öğrendim. Son bir saattir yağmur eşlik etti sayfanızı okumama, sanırım onun da etkisiyle biraz hüzünlendim. Lütfen hiç birşey için canınızı sıkmayın, bir yılı geçkin bir zamandır da yazmamışsınız ama en azından siteye girdiğinizi ve sağlık sorunlarınız olmadığını düşünüyorum. Tanımıyorum sizi ama beni bugün çok etkilediniz (yağmurdandır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|