![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Cocopeat'i tek kullandım. Fuarda çiçek oranı ne olacak acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
çiçek oranını ben de bilemiyorum ama güzel bir fuar olacağa benziyor ![]() http://www.turkiyetohumculukfuari.com/ bu arada fotoğrafları bilgisayarıma yükledim sağolsun kardeşim ayarladı 3 dakikada bir görüntüm değişiyor çok güzel bir görsel şov oldu bana teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
yapma çiçek gibiler.emeğinize sağlık çok güzel görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili dk. Euphorbia milii çiçeğini yaygınlaştırabilirsem ne mutlu bana. Çok kimse bir iki rengini biliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Euphorbia Milii Poysean hibritler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Euphorbia Milii Poysean hibrit kızlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günüm, miliilerinizi Allah nazarlardan korusun. Hepsi birbirinden güzeller. Hepimizin olduğu gibi sizin de çiçeklerinizin ve çeşitlerinin sayıları oldukça fazla. Kışı nasıl geçirecekler? Ben bugünlerde bunun sıkıntısını yaşamaktayım. Kapalı balkonum da yok. İnşallah bitkilerimiz kışı sağ salim geçirirler. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul, benim evime hiç misafir gelmez. Benim büyüttüğüm iki kedi misafirlerin kaçmaları için en baş sebep. Neden bilmem hayvan seven insanlar gittikçe azalmış etrafımda. Bunun yanı sıra insanlardan ters yönde edindiğim tecrübe benim daha yüksek duvarlar örmeme sebep oldu. Artık ben de çağırmaz oldum. Ev koşullarım pek de paylaşmak istediğim gibi de değil. Sobalı, az eşyalı vs. Öğretmen maaşı ile yapabildiğim en fazla bu oldu. Siz ne sordunuz ben ne anlattım ama konuyu bağlayacağım. Bütün Euphorbialar ve tropik orijinli bitkileri içeriye aldım. Salonun bir köşesi, mutfağın yarısı benim yatak odam ve oğlumun odasındaki dolabın üzeri çiçek dolu. Tabii en torpilli yere milii ler yerleşti. Gelen giden olmayınca seneler içinde koltukları da attım. Oğlum, kedilerim, kanaryalarım ve çiçeklerim. Bütün bu kalabalık bir çekirdek aile bile olamıyor ama çok da mutsuz olmadığımı söyleyebilirim. Benim size tavsiyem tropik olduğunu bildiğiniz bitkiyi dışarıda bırakmayın. Bir köşeciğinize alıverin. Zaten soğuk havalarda balkonda bırakırsam bir çiçeğimi evladımı bırakmış gibi oluyorum. Bu deliliğin sonu yok ama iyileşme umudum da yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Sakın iyileşme sevgili Günüm , etrafımdaki iyi olduklarını sanan insanlara bakıyorum , ev ve eşyalarının kölesi olmuş . Onun tozu bunun pası derken , hayatları kullanmadıkları eşyaları silip temizlemekle geçiyor . İhtiyacları olmayan eşyaları biriktirip müze evler yapıyorlar . Bizim evlerler " çiçek ev " Bazen ev dağılıyor , canım sıkılıyor , sonra diyorum ki "burası müze değil , burası ev , buarada ben ve iki çocuğum yaşıyoruz , bu ev ve eşya bize hizmet için var , ben onlara hizmet için değil " Yani seni ne mutlu ediyorsa aslolan o ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de sizin dediğiniz gibi alabilecek olduklarımı ev içine aldım. Ama daha sardunyalarım, kalanchoelerim, begonvilim, fırça çalım, bazı sedumlarım, ruj çiçeğim, mavişlerim, begonyam, kohleriam, buz çiçeğim vs balkondalar. İçim hiç rahat değil, en kısa sürede bir çözüm bulmalıyım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Ah Günüm hanım, hayran kaldım çiçeklerinize ve gördüğünüz gibi beni uykusuzda bıraktı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
sizi kutluyorum, yakında misafirleriniz olacak sanırım. Sizi ziyaret etmekten mutluluk duyarız. Değil mi günebakan ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2008
|
Herşey harika gözüküyor, elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili kömür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili Günüm, biliyorum. Onları merdiven boşluğuna alacağım, ama üst katlarda ve dış cephede inşaat olduğu için kapı hep açık. Ha merdivende, ha balkonda farketmiyor. Havalar iyice soğumadan, şu işler bir bitse... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Bu havalar zarar vermez diye düşünüyorum. İkliminiz daha ılıman. Bu da avantaj. Allah kolaylık versin. İnşaat işleri çok zor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Sevimdim alperfect. Baharda coşacaktır bitkiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
sevgili günüm hn 2 kedim var diyorsunuz . çiçekleri fideleri nasıl koruyorsunuz. 4 aylık bir kedimiz var herşeyi kırıyor döküyor bitkilere saldırıyor. bu günde altın çilek filizlerini devirdi.aldığım tohumları nasıl çimlendireceğim. şaşırdım kaldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım sevgili Günüm arkadaşımızın sağlık sorunları var. Bir süredir aktif değil. Aranızda telefon numarasına sahip olanlar varsa bana özelden ulaşabilirler mi acaba? Bendeki telefonu eski sanırım, cevap yok. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Son olarak birtakım testler yaptırdığını biliyorum. Sonuçlardan haberim olmadı. 1 aralıktan bu yana da hiç girmemiş, açıkçası merak ettim. İstanbul grubundan tanıyan varsa belki kontrol edip haber verebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Moderatör
|
Ne kadar uzun zamandır haber bekliyorduk Günüm'den. Kendisine yazdığım özel mesajlara da cevap alamayınca çok merak etmiştim. Neden siteye girmiyor? Özelime telefon numarasını yazmanız mümkün mü? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Çok sevindim, bu yazıyı yeni okudum, hakikaten mutlu oldum. Görüşürseniz selamımı söylermisiniz? Siteye uğramıyorsa kendince bir sebebi vardır- mesela iyi niyetinden faydalanıp bahçe/evinde gördüğümüz herbir çiçeğe göz dikip istemek gibi. ![]() Ben kendi adıma onun canını sıkmıyacağıma söz veriyorum- tövbeler tövbesi ![]() Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|