![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba ![]() 2 ay olmuş nerdeyse son fotoğrafı yükleyeli.Terasa bu yıl gerekli ihtimamı gösteremedim.Bir çok bitkiyi doğru dürüst meyve alamadan sökmek zorunda kaldım.Fasulyeler kırmızı örümceğe yenik düştü ve zaten meyve verimi olmadığı için söküldü. -Salatalıklar bitlendi ve sanırım tohumlar kısır ki bir elin parmağı kadar meyve yapmadılar ve ilaçlamanında etkisiyle sanırım kuruyup söküldüler. -Deşti domatesler tek tük meyve verip kurudular ve söküldüler. -BİM'den aldığım glayör soğanları sadece yeşillik olarak kaldı,sökülmeyi bekliyorlar. -Yine aynı yerden yıldız soğanı yarım yamalak bir çiçek açtı ve öylece kaldı,sökülecek. -Red robinler iyi gidiyordu ama hastalandılar.Biz tatildeyken annem sökmüş onları da. -3 yıllık patlıcan yine ürün yapmadı ama arada çiçek açtı.Sanırım onu da sökeceğim. -Top kadife diye ektiğim kadifeler minik minik çiçeklendi.Şu sıralar kurumakta ve sökülecekler. -Bir saksıdaki sardunyamda çürüme vardı.Yine ben yokken tamamen çürümüş olmalı ki geldiğimde saksısı boştu ![]() -Adaçayı bakımsızlıktan kurudu gitti ![]() Küpelileri hiç anlatmayayım.Neyse bu kadar kötü haber yeter.En iyisi terastan Uludağ'a bir bakış atarak başlayalım bir şeyler eklemeye ![]() ![]() |
|
|
|
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|