![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Minyatür ceylan gerçekten deli gibi açmış harika görünüyor Füsun hanım'cığım ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Alıntı:
![]() harika bir beyaz. Nefis. Nazar değmez İnşallah. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Çeylanlar İzmirde açmış bu gün biz üşüyoruz Tebrikler |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2012
|
Tebrikler Füsun Hanım, bunların balkonda olduğuna inanamadım, şimdiye kadar forumda gezdiğim balkonların en güzeli. O bir buçuk ayda büyüyen ceylanları ilk defa gördüm, maşallah, bayıldım. NPK diye bir şey olduğunu da sizden öğrenmiş oldum. Yaşadığımız illerin iklimleri benzerlik gösterdiğinden balkonunuzun sıkı takipçisi olmaya karar verdim. Selamlar... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. acemifüsun merhaba, balkonunuzu gezmekten ne kadar büyük bir keyif aldığımı söylemek isterim. Öyle ki sizin ellerinizde can bulan bu güzel bitkiler, çiçekliler ayrı, zaman zaman fotoğraf karelerinden yakaladığım balkon manzaranızdan hayalimde canlandırdığım çocukluğumun Bostanlısı apayrı bir keyif verdi bana. Güzel İzmir' in imbatını taşıdınız evlerimize, çiçeklerinizin kokularıyla beraber. İnsan zevkle tekrar tekrar, hiç sıkılmadan gezebilir balkonunuzun renkli, keyifli köşelerini. Ellerinize sağlık, emeklerinize sağlık, sevgiyle kalınız. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. kelebek çalısı güzel görüşleriniz, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Türkiye'ye İzmir'e yakında gelmeyi düşünmüyor musunuz? Siz bu toprakları, imbatı bile özlemişsiniz Geleceğiniz zaman, haberim olursa, sizinle tanışmaktan çok mutlu olurum![]() Yavru vatana, sizlere sevgiler, selamlar.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Efendim zarafetiniz için çok teşekkür ediyorum. Bir kaç yıldır İzmir' e gelmek kısmet olmadı. Böyle bir fırsatım olduğunda sizinle tanışmaktan ben de mutluluk duyarım. K.K.T.C' den Güzel İzmir' e, sizlere saygılar, sevgiler ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Muhteşemler ![]() |
|