![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
[QUOTE=Hakkı Şen;636932]Sayın fzergun herşey çok itinalı ve güzel görünüyor. Bence deniz kabuğuna ektiğiniz yoncaya dikkat edin, bana pek süs yoncası gibi gelmedi. Tohumları diğer saksılara çok çabuk ulaşıp bütün saksıyı sarar kolay kurtulamazsınız.[/QUA Sayın Hakkı ŞEN çok doğru söylüyorsunuz dediğim gibi annemin evinde her buldugu yerden çıkıyor minikcik bir toprak ve nem varsa orada solugu alıyır çok küçük mavi çiçekler açıp sarkıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Çiçekler çok hoş.Çorap fikri benimde hoşuma gitti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-02-2010
|
Çorap fikrimi beğenenler için teşekkürler.. Sayın thisisme, Domateslerimi tohumdan yetiştirdim. 2 ay kadar oldu galiba. Not almadığım için pişmanım. Sık diktiğimi düşünüyorum ama yer sıkıntısından dolayı mecburdum. Artık verdikleri kadar.Daha çok vardı tohumdan yetiştirdiğim domatesim fakat çoğunu dağıttım. Bunlar da bana kalanlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Her şey çok güzel.Güle güle büyütün hepsini.Domateslerin saksısıda derin değil.Acaba şimdiki durumları nasıl?Ben derin saksıya diktim ilk çiçeklerini döküp yenilerini açtılar ama meyveye döner mi belli değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-04-2009
|
Eskiyen çorapları bu şekilde dekoratif amaçlı kullanmak çok iyi bir fikir olmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|