![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Sn Faruk, Limonum çok badire atlattı. Limon derin toprak seviyor. İlk diktiğimde aylarca gelişmeden durdu, sonra fotoğrafta gördüğünüz saksıya geçirdim ve kalınlaştı büyüdü, fakat kış öncesi ve hemen kış sonu böceklendi, tüm yapraklarını döktü. Şimdi onu belli periodlarda sodalı su ve zeytinyağlı su ile yıkıyorum. Güneşi de görünce neşesi yerine geliyor. bir de kış iyice bastırmadan içeri almıyorum. sadece kar mevsiminde iç mekanda duruyor yani, onun dışında hep dışarıda. Bitkilerin biraz da mevsimi yaşamaları gerektiğini düşünürüm. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
siteden bir arkadaşımızdan tohumlarını aldığım ama 1,5 senedir pek de yol katedemedim diye üzüldüğüm adreniumlarım, çelikten büyüttüğüm biri beyaz diğeri turuncu kalanşolarım ve küçük bir dalını bu sene diktiğim kurdela çiçeğim. kurdela çok güzel gelişiyor |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
önceki mesajlarda birkaç ay önceki halini fotoğraflamıştım. şimdi de 1 ay önceki fotoğrafını ekliyorum mum çiçeğimin. çok hızlı uzadı, inşallah çiçeklerini de görürüm. fotoğrafta çiçekten çok kitapları çekmişim sanki, kusuruma bakmayın artık ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|