![]() |
|
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Emelcim, çok teşekkürler... Fitilli sulamada gerçekten menekşeler canlandı. Yazdan önce bütün çiçeklere uygulayabilmenin bir yolu olsa da tatil burnumuzdan gelmese... ( fitilli sulama ile ilgili yabancı sitelerdeki araştırmaların için ayrıca teşekkür ederim.) Beyaz sardunya şimdi bol tomurcuklu, sonbaharda çeliğin hazırlanacaktır. Hatırlat ama tamam mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Ablam bak ta satmışsa buradan alırım sana sarışından. http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=35067&c=444 Düzenleyen Orkun Kırcı : 22-04-2010 saat 19:19 Neden: link ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Sağol Orkuncum. Çok güzelmiş gerçekten. Bol çiçekli olsun... Bu arada çiçeklerinin tamamı pek hoş görünüyor. Cam kenarındaki çiçeklerinden ben de de var ama adını bilimiyorum. Adları ne? Hani şu uzamış olanlar... ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Ceylan sardunyalarım açmayı sürdürüyor. Daha önce açanları sizinle paylaşmıştım. (1. ve 2. fotoğraftakiler) Şimdi yeni açan renkleri de ekliyorum. Tomurcuklu olan ama açmamış bir ceylanım kaldı. Umarım o da mor beyaz renkli olur? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Nejla cananlar muhteşemler acaba son resimdeki sardunya mesajında sorduğum cananla aynı renk mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, ışık bizi yanıltmıyorsa aynı gibi geldi bana... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Fatihcim, beğenmene sevindim. Küpeli demişken küpeli çiçeklerimin son durumu senin için gelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
|
Fatihcim ben senin küpelinin - tecrübelerime dayanarak- büyük olasılıkla 3. resimdeki renk olacağını düşünüyorum. Ama benim morlar havalar ısınınca geçkin olmaya başladılar, o yüzden fotoğraf geçkin hali... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Katmercim çok teşekkürler. Ben de şimdi senin balkonuna karanfiller için aynısını yazacaktım... Sayfan tekrar hayırlı olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/showthr...417#post625417 Begonvillerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İnşallah o dur zira rengi çok güzel Nejla hanımcığım küpeliler harika hele de o en sondaki çok güzel bol bol çiçeklenirler İnşalalh ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|