![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Canım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Hemde mavi çok güzel bir rengi var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Mor telgraf çiçeği ayrı bir güzel zaten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
|
Daha önceki sayfalarda Kayınvalidemlere köye gidince gördüğüm güzellikleri sizinle paylaşmıştım. Kayınvalidemin bahçesindeki çiçekleri görünce devasa büyüklükte gibi geliyor bana... Biz her şeyi yapıyoruz ama kendi haline bırakılmış ve bu denli büyümüş çiçekler büyüleyici doğrusu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Nejla hanım ellerine sağlık kayınvalidenizin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım, balkonumu ziyaret etmeniz ne hoş... Çok teşekkürler...Birkaç gün Kayınvalidemle olacağız, selamınızı ileteceğim. İnşallah herkes huzurlu ve uzun bir ömür yaşasın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
|
Sevimcim çok teşekkürler... Gelin kayınvalide toprağından alırmış, ben yandım... Annem de Kayınvalidem de tam bir çiçek tutkunu... İyi de onların bahçeleri var. Ben balkonda neyi nereye koyacağımı bilmez halde uğraşıyorum. Bakalım bitki deliliğim beni nereye götürecek... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Sevgili Nejla nasıl olmuşda bu güzel sayfayı farketmemişim,begonviller,küpeler,kaktüsler,sardun yalar hepsi birbirinden güzeller canım güle güle büyüt ellerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler Nazlı Hilal... Beğenmene sevindim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
|
Saksıya çiçeklerimizi onlarla birlikte özlemlerimizi sığdırmaya çalışıyoruz, bu kadar oluyor sevgili Nejla. Özgürlük istiyorlar kayınvalidenin bahçesindeki gibi. Sardunyalara bayıldım,elleri dert görmesin ne güzel yetiştirmiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
|
Makicim, ne çok özlemişim seni... İyi ki varsın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
Sağol canım benim. Geriden usulca izliyorum seni. Bir süre sesini duyamayınca endişelenmeye başlamıştım ki bilgisayarda sorun olduğunu yazan mesajını okuyup rahatladım. Bizleri buluşturan, sitemize ve afrika menekşesine ne kadar teşekkür etsem az. Yüreği sevgi dolu kardeşler kazandırdı bana. Erol Evgin'in dizelerini mırıldanmaya başlamışım yazarken ![]() "Hep böyle kal, hep cana yakın..." Düzenleyen maki01 : 10-06-2010 saat 14:31 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Nejla'cım sardunyaya bir bulaştım, çıkamıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
Sağol Makicim, söylediklerine tamamen katılıyorum. Aynen öyle oluyor gerçekten... Beğendiklerini not et, sonbaharda sana kargo yapayım. Eminim sen benden çok daha iyi bakarsın... Unutma ve bana unutturma ne olur? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
|
Nejla'cım balkon başlığını hiç düşünemiyorum. Tam bir gecekondu benim balkon ![]() ![]() Sevgilerimle... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|