![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Atlasım sonunda çiçek açıyor. Ama sadece bir tane çiçeği var. Aynı saksıda bir de ufak bir japon japon gülü var. Hikayesi de ilginç. Geçen sene japon gülümü budadığımda, annem kuru olarak düşündüğü bir dalı , toprağını karıştırmak için kullanmak maksadıyla atlasın saksısının kenarına sokmuş. Kış gelince atlasla fazla ilgilenmeyince bu dal da hiç topraktan çıkartılmadı. Bir gün bize ufak yapraklarla gülümsediğinde çok şaşırdım. Şimdi kocaman yaprakları oldu ama beni de bir düşünce aldı, nasıl ayıracağım? Ya atlasım ölürse.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Kolyozumu içeri alırken budamıştım. İçerde bir sürü sürgün vermişti ama çok ışık almadığı için sürgünler cansızdı. Tekrar dışarı çıkarınca sürgünler güneşin altında mayışım sağa sola dağılıverdi. mecbur toplu dursunlar diye kurdeleyle bağladım. ![]() Geçen sene budadığım japon gülümün çeliklerinden büyüttüğüm yavru japongülüm, ![]() İçerde güneş görmediği için cılızlaşan begonyam, ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Siklamenim kıştan beri açıyor, ama güneş etkisini artırınca yaprakları yandı maalesef, ![]() Paskalyamın performansı düştü sadece bir tane çiçek açtı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler ablacığım göndereli nerdeyse bir yıl olacak ama bir türlü kendine gelemeyen mavişim hala küçücük. Büyüyüp çiçek açtığı günleri görebilecekmiyim acaba.... ![]() İsmini bilmediğim çiçeğim ufacık çok tatlı çiçekler açtı ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe'larım biri dışarda biri içerde bakalım hangisi daha iyi olacak. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
çiçeğin ismini öğrenebildiniz mi?Çiçekleri çok güzel.Bilenlerden yardım rica edelim ki biz de bu miniklerden edinebilelim ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|