![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili züleyha,ellerine salık çiçeklerinin hepiside bir birin den güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Çok teşekkur ederim sevgili Faruk ve sevgili sevim4. Fotoğraflarıma devam ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bardak menekşem açmak için hazırlanıyor. bol miktarda tomurcuğu var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bir kaç foto daha... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sakagun, çelik ne zaman alınır bilmiyorum ama, şu an bir sürü sürgünü var. Sürgünler büyüyünce hemen sana gönderebilirim. Ne zaman istersen söylemen yeterli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Daha bitmedi ki Emelciğim, sen yeter ki iste seni de zenginleştiririz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Züleyhacım, tebrikler... '' Çocukta yaparım, kariyer de'' hesabına bir de bu güzel bitkilerini ekleyince, bebeği oldu, ilgilenemez düşünesini yıkan azimli yapın için... Güçlü ve başarılı genç annemiz bizim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkur ederim sevgili Nejla K. Mesleğim yaşam tarzımdır, çiçeklerim hayat görüşüm. Ne özgürlükten vazgeçerim, ne de neşeden. Evet hayatımın birinci önceliği şu anda oğlum, ama özgür olmak için mesleğimi yapmalıyım, neşeli olmak içinde çiçeklerimle ilgilenmeliyim. Hepsinin yeri ayrı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Züleyha hep böyle kal. Tabii ki ailemiz hep bir numara, ama kendi adıma en sıkıntılı zamanlarda bile ben bir yukarı çıkayım deyip çiçeklerimle ilgilenmenin verdiği rahatlama ve moral küçümsenemez. Sanırım çoğumuz böyleyiz ve bunun için de buradayız. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2010
|
kirli hanım larınız çok güzel ben erken ektim galiba bi tane bile çıkmadı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Kesinlikle haklısınız Vildan hanım. Çiçek tutkusu vazgeçilmez bir tutku. ÇiçEklerime baktıkça içim açılıyor, sıkıntım stresim gidiyor, yorgunluğum kayboluyor. Allah kiseyi böyle bir zevkten mahrum bırakmasın, bizleri de bu sitedeki arkadaşlıklardan ![]() Sevgili Hülyam, henüz sormadım kimseye, sanırım ilgili başlıkta sorsam iyi olur, haklısınız ![]() Sevgili Badesu, kirli hanımlar geçen senenin çiçekleri. onları yaz ortasında ekmiştim ben. Korkmayın havalar iyice ısınsın çıkarlar. Bu sene ekmedim tohumlarından yerim yok maalesef ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Sevgili Züleyha çiçeklerin çok güzeller, sağlıkla huzurla oğlunu büyütmeni ve çiçeklerine bakmanı dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hüzün çok teşekkur ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Petunyalarım büyüdü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Haseki küpem bir tane açtı. Maalesef saksıda , bahçede olduğu gibi gürbüz olmuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Atlasımın çiçeği büyüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Darısı bana sevgili züleyha, senin hasekin siyahmış maşallah tohumdan istesek olurmu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Haseki küpesini bu yılmı ektiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Hayır sevgili sevim4, 4 yıl önce ektim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Züleyhacım balkonun yine şahane sakızların hayırlı ve boooool çiçekli olsun.Daha önce de yazmıştım benim sardunyalarım mahvolmuştu.Sağolsun KUMYAKA2010 VE GÜLER ABLA bana çok değerli çiçeklerinden yolladılar.Şimdi sabah akşam başlarına gidip bakıyorum açıyorlar mı diye.Petunyalrın rengine bayıldım ben bir sürü tohum ektim kimi çimlenmedi kimi çimlendi bozuldu yani yaşatmayı beceremedim.Balkonunda renkli bir yazdilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Baştan sona inceledim sayfaları.Ne çok çeşidiniz varmış.Bu yıl kirli hanımlara yer bulamamanıza üzüldüm.Oysa çok güzeldiler.Pembe açelyanızda harika.Tabi diğerlerini tek yek saymayacağım ama hepsi güzeller.Geçen yıllarda kayınvalidem limon fidanı verecekti.Yazlığa gidip geliyoruz diye almadık ama şimdi sizde görünce özendim.Az da olsa meyvesini görmek ne hoş.Ayrıca oğluşunuzu da güle güle büyütün çiçeklerinizle beraber. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Karadeniz37, tohum çimlendirme konusunda bende hiç iyi değilim. Geşen yıl petunyamdan bir sürü tohum almıştım ama ne kadar uğraştıysam büyütmeyi beceremedim ve işin kolayına kaçıp fide olarak aldım. Bu sene biraz çimlendirdiğim petunya var onları saksılara daha yeni geçirdim ama büyük çoğunluğu öldü bakalım son bikaç tane kaldı, yaşarlarsa sevinçten dört köşe olacağım. Sakız sardunyalara 2 yıldır merak saldım. Çok hoşuma gidiyorlar, sorunsuzlar ve çok güzel renkleri oluyor. Saolsun benim sakızların çoğunu da burdan arkadaşlar gönderdi. Çimdi daha çok açtılar. Kesinlikle rengarenk bir balkonda, bahçe olmasını tercih ederdim ama maalesef imkanım yok, çay keyfi bir başka luyor. Yolunuz bu taraflara düşerse beklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili umutyolcusu çok teşekkur ederim. Bu kadar çok çeşit hem iyi, hem kötü. Açınca balkon rengarenk oluyor ama diğer taraftan bitlerle böceklerle baş etmek çok zor. Limonumu kabuklu bit ve unlu bit sardığı için maalesef meyvelerini düşürdü. Gördüğünüz açelya hakkın rahmetine kavuştu. Eskiden açelya konusunda çok iyiydim ama şimdi bu yetimi kaybettim. Zinnia çok güzel bir bitki, rengarenk açınca süper oluyor ama geöen sene benimkilerde mantar oldu, hem de yer kalmadığı için dikmedim ama seneye tekrar dikeceğim. Oğlum için güzel dileklerinize de teşekkur ederim. Dünyaya gelen büyüyor, 4 aylık oldu bile ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler ablacığım sizin gibi bir üstadtan böyle güzel sözler duymak gerçekten çok keyif verici. Sizin bahçenizi görünce daha kırk fırın ekmek yemem gerektiği aşikar ama kendi çapımda uğraşıyorum işte. Bu sene biraz daha az çiçeklerim geçmişe göre, biraz da böcek sorunum var. Dediğinizi ilk fırastta yapacağım potasyumlu gübreyi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|