![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
sevgili züleyhacım balkonun ve çiçeklerin çok güzel.sağlık ve mutlulukla çiçeklerinin keyfini sür inşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Çok teşekkür ederim sevgili türkansultan ve sevgili hhatice, elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. Demişler ya bakınca bağ, bakmayınca dağ oluyor diye. Sevgiyle uğraşınca bişeyler çıkıyor ortaya. Umarım ilerleyen zamanlar da daha da güzel olacaklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2007
|
Sevgili Züleyha artık "bağ" olmuş, içimizi açtınız çok teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ide, çok teşekkur ederim.Bu aylarda hiç dikmedim ben sonbaharda çelik kesip, kışın suda köklendiriyorum. Köklenmesi uzun sürüyor. İlkbaharda da köklü fideleri dikiyorum. Ama isterseniz bir de japon gülü başlığında sorun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Balkonumdan yeni kareler..... ![]() Sakızlar.... ![]() Begonvil.... ![]() Paskalya ... ![]() Veeee atlas... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
ZÜleyha ablacığım senin formülü uygulayalı 24 saat oldu.Onu uygulamadan önce farketmemiştim ama uzuncana sürgünümün yaprak çıkarttğı bölgenğin hemen ortasından yeni bir şey geliyor.En kötü ihtimal şu tutunmak için verdikleri çıkıntıdır ama hiç benzemiyor. Beni bırakıp şu paskalya ve atlasa gelelim.Maşallah çok harika çiçeklenmişler.Paskalyayı çok sevdiğimden köklendirme sorunu yaşıyorum.Ama atlasın zarafeti beni çok balkonlara düşürdü ![]() ![]() Bİrde şu yaz sonuna balkonda ya da cam önünde biraz misafire yer var mı şöyle renkli şeylere özellikle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Sevgili Züleyha balkonun bir harika canım güle güle büyüt çiçeklerini atlas ve paskalya yılbaşında çok güzeller... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkur ederim Nejlacığım, kendimce bişeyler yapıyorum işte. Bu sene pek uğraşamıyorum bebekten dolayı. Onlar kendi kendilerine büyüyolar. Tabi bir sürü konukla beraber. Bu arada bir sürü amaryliss tohumu var elimde bu sene yine çok tohum verdi. Geçen seferkiler amaryliss adı altında sabah sefası çıktı ama bu sefer kesinlikle amaryliss tohumların hazır. Bu arada bu taraflara yolun düşerse beklerim ![]() Fatihciğim gör bak benim formül işe yarayacak, büyümeleri hızlanacak. En azından benim mum da işe yaradılar ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili Nazlı hilal çok teşekkur ederim. Çay içmeye beklerim balkonumda... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Nerdeyse bir yıl olacak balkonumla ilgilenmeyeli, ama yakın zamanda tekrar başlıyorum balkonumla ilgilenmeye ve şu anki durumlarını paylaşmaya. Çok yakında..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Balkonunuza bayıldım. Allah nazardan saklasın, kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkur ederim sayın serkan_istanbul. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Züleyha ,inanın şu an sizi alkışlıyorum.Bravo balkonda bukadarmı olur dedirtecek kadar mükemmel çiçekler yetiştirmişsiniz.Ben çiçek aşığı olarak,japon gülünüze, atlasınıza,hangi birini sayıyım,pembe saksılarınıza hayran oldum,vallahi bravo diyorum.Çok zevk aldımbütün çiçekleriniz çok güzeldi.inşallah tez günde bahçeli bir eve kavuşursunuz dileği ile size renkli baharlar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Balkonun güzelliği söyleyeceklerimin bir kısmını unutturdu; şöyleki Sümbül Teberinizi ve açmadığından yakındığınızı okudum.Benimde 8 senelik sümbül teberim iki defa açtı,bazı yazlar hiç açmadan geçiyor.iki büyük saksıda ,bu sene sıvı vitamin vermeyi düşünüyorum.Eğer bu hususta başka bir bilgi edinirseniz,lütfen benimle paylaşın,çok mutlu olurum.selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bu gördükleriniz maalesef çiçeklerimin bir yıl önceki hali. Maalesef bu sene balkonum eskisi kadar hoş görünümlü değil. Geçtiğimiz bir sene içersinde değişik nedenlerden dolayı çok fazla ilgilenemediğim için kimi çiçeklerimi kaybettim, kimi hastalık ve zararlılardan dolayı perişan halde. Kısmetse önümüzdeki dönemde daha fazla ilgilenerek düzeltmeyi planlıyorum. Sümbültebere gelince, 2 sene önce ilk aldığımda geç de olsa yanılmıyorsam Ağustos sonuna doğru bir adet çiçek açmıştı ama geçtiğimiz sene bende açtırmayı başaramadım. Bakımıyla ilgili çok ayrıntılı bilgim olmasada yanlış hatırlamıyorsam çok güneş seviyor. Bir de kışın soğuklama ihtiyacı var. Bu nedenle bu sene kışı balkonda geçirdi. Bu yaz büyük bir umutla açmasını bekliyorum, zira açınca kokusu harika. Yeni birşey öğrenirsem mutlaka sizi de bilgilendiririm ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-02-2011
|
Latinler çok güzel, benim tohumdan ektiklerim çok yavaş gelişiyor özel bir bakım gerekiyor mu acaba, balkonumun yarı gölge bir yerinde tutuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İşin doğrusu Latinlere hiçbir özel bakım yapmadım. Hatta benimkiler yakıcı güneşin altında durdular bütün gün. Topraklarında yanmış çiftlik gübresi vardı sadece. Bir de sürekli sulandılar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili züheyla balkonunu zevkle gezdim bu sene senin ellerinde daha güzel olacagına inanıyorum saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkurler Sayın Periş. Çalışmalarım vakit buldukça devam ediyor. Ama çok yoğun olduğum için bir türlü balkonuma tam istediğim zamanı ayıramıyorum. Şu an karman çorman bir hal içinde. Önümüzdeki günlerde, fotoğraf makinem gelince fotoğrafları ekleyeceğim. Ama ne yalan söyleyeyim karışık hali bile bana inanılmaz bir haz veriyor seyrettikçe ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili züleyha balkonuna bittim çok güzeller lütfen en kısa zamanda bu güzellikleri bizlerle paylaşın ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-05-2011
|
tesadüfen gezerken kendimi sizin balkonda buldum o güzellikler arasında mest oldum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Balkonumun Mayıs 2011'deki hali...
Uzun süredir Ağaçlar.net'i ihmal etmek zorunda kaldım. Maalesef hem iş, hem çocuk, bu kadar yoğun çalışırken oldukça zor oluyormuş. Yanına bir de bitkiler girince içinden çıkılmaz bir hal aldı. Maalesef bu durumdan en zararlı çıkanlar bitkiler oldu. Aylardır sadece sulanmak dışında hiçbir ilgi göremediler. Ama o kadar vefalılar ki bu durumda bile bana güzelliklerini sergilemekten geri durmadılar. Aralarında bu kadar ilgisizliğe küsenler olmadı mı, oldu tabi. Bazıları küslüklerini çiçek açmayarak, bazıları yaprakları sarartarak gösterdi. Ama en acı olanı bazıları hayata veda ettiler ilgisizlikten. Sanırım önümüzdeki dönemde de kendileri ile çok ilgilenemeyeceğim, kendimi eshefle kınıyorum ama napıyım elimden ancak bu kadar geliyor .( sanırım biraz da bu şekilde kendimi kandırıyorum ) Biraz fazla yakındım sanırım yakınmayı burada kesip fotoğraflara başlıyorum. Önce Yaz başındaki halleri, sonra da şimdi ki halleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Mayıs 2011
Önce genel görünümü: ![]() Sonra küçük kareler... ![]() ![]() ![]() Maalesef ölen sardunyalarımdan biri : Beyaz sakız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Küpelerim maalesef sizlere ömür.. Yaz sıcaklarına dayanamadılar.. [attach][attach][attach][attach] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Devam.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |