![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Balkon kenarı saksılarına diktiğim sakızların tutmama ihtimaline karşı yedeklenmiş sakız saksısı Sanırım bu eflatun açıyor.![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Ve sardunyalardan son olarak dondukları için dipten budadığım, küllerinden doğan normal sardunyalarım. Biraz kenara sıkışmışlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkon kenarı saksılarımıza devam edelim. Kedi tırnağı diktiğim saksılar, sanırım araya başka tohum mda karışmış. Ne olduğunu bilmiyorum. ![]() Bu saksıda da kedi tırnağı var biraz sık ekmişim sanırım. Yanında da kırmızı açan bir çiçek var yoğunlaşınca çok güzel oluyor. Teşekkur ederim Vahip ağabey. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkur ederim sevgili Karadeniz37. Bende çok üzülmüştüm çiçeklerim donunca ama sağolsunlar beni tekrar güldürdüler. Çiçekler de insanın çocukları gibi, birine bişey olsa uykularım kaçıyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Yoğurt kaplarından saksılarım ve geçen gün doludan nasibini almış olan rozet çiçeğim,reyhan ve ismini bilmediğim çiçeğim. Laf aramızda çok güzel olmamış bu yogurt kabı saksılarım ama idare edecekler artık. )![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Limon ağacımın üzerinde dört tane meyvesi var ama maalesef unlu bitten dolayı meyveler bir türlü büyümüyor. Maşallah benim balkon hayvanat bahçesi gibi olduğu için, hangi zararlıyı, biti ararsan var. Duyan gelmiş :P |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumdan diktiğim maydonoz ve dereotu da çimleniyor. Naneler ise çok kartlaşmış dipten budayacağım. |
|
|
|
![]() |
|
|