![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sevgili züleyha bak bak doyamadim, balkonunuz harika oturup bir ikindi cayi icmek ne de güzel olurdu o balkonda ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkonun gayet iyi durumdaymış arkadaşım. Sevindim. Bana verdiğin 3 yıl önce verdiğin pubicalyxın tomurcukları büyüyor bu yıl, merakla bekliyorum çiçekleri. Kokusunu senin bitkinden biliyorum, nasıl muhteşem bir şeydi, bütün ev kokuyordu misler gibi... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Züleyha eskiler, yeniler maşallah hepsi çok güzeller. Uzun bir aradan sonra hoşgelmişsiniz. Bu sene çoğunluğumuz yeni bitkiler almak zorunda kaldık, kış çetin geçti zira. Kaktüs saksınız fazla doldu demişsiniz fakat tam da kıvamında, çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Bütün çiçekleriniz çok güzel canan sardunyalarınız çok güzel açmış maşallah herhangi bir şey uyguluyor musunuz |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Alıntı:
Sardunyalar için ilkbaharda diplerine biraz gübre koydum o kadar. Onun haricinde özel birşey uygulamadım. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
sayın Züleyha resmen saatlerdir balkonlarınızda oturuyor gibi hissettim kendimi kaç saat olmuş. Ama Sizi yürekten tebrik ediyorum. Gerek Balıkesirdeki balkonunuz gerekse İstanbuldaki balkonunuz hayran bıraktı beni. Bitkilerinize olan düşkünlüğünüz sevgini o kadar güzel bu sayfalardan bize geçiyor ki emeğinize sağlık. Defalarca tekrar tekrar emek ve sevgiyle canlanan çiçekleriniz muhteşem. yeni gelenlerde sevgiye hemen adapte olmuşlar belli hallerinden. Mavişiniz de Maşallah pek bi cilveli işveli görünüyor. Küçük balkon olması bile sizi frenleyememiş iyiki . umarım benimde çeşit çeşit çiçeklerim olurda ben de önümüzdeki senelerde bir sayfa açmaya cesaret edebilirim. Gerçi sağolsun Sayın SDurul sayesinde başladım bende elimi çeşitlendirmeye ancak daha çook çalışmam lazımm. Bol çiçekli günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayin esemeral, Üzerinden çok uzun zaman gecmis ama affiniza sığınarak mesajınıza ancak şimdi cevap verebiliyorum. Güzel Dilek'leriniz için çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Tekrardan merhaba, Yine upuzun bir ara olmuş. 😕 Yoğun, yorucu ve maalesef kötü bir yaz döneminden sonra balkonum tam bir harabe oldu. Sardunyalarim, Atlas'larım öldü. 8 yıldır büyüttüğüm sakızların hepsi kurudu. Mum çiçeklerim öldü. Kaktüslerim öldü. Tek kalan Japon gulleri ve biraz succulent. Ama maalesef japongullerim böcekli 25 yıllık Paşakilicim sarardı, can çekişiyor. Kalan sağlar bizimdir demekten baska çare yok. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Son kalan succulentler. Arkada da ölen sakızlarımın yerine komşumun verdiği sakız ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitli de olsa açmaya çalışan sarı japongülüm. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Tek istegim havalar ısınır ısınmaz ilk fırsatta güzel bahçende seninle güzel bir sohbet etmek. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2012
|
Çiçkleriniz harika .. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Uzun zamandır buralara uğramamışım. Sanırım sayfayı canlandırma zamanı çoktan geldi de geçiyor bile. O zaman baharın gelişiyle birlikte canlanan sardunyalarla açılış yapalım. 🙂 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Güler hanım, ne güzel sizin tarafınızdan özlenmek. Çok mutlu oldum. Sevgiler 💐💐 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün çok üzgünüm. Bizim gibi cicekseverler için bitkileri çocuklarından farksız. Her bitkim ayrı kıymetli ama amaryllislerin yeri ben de farklı. Her sene dört gözle bekliyorum açmalarını. Gün gün takip ediyorum topraktan çiçek saplarini çıkarişlarini, buyumesini ve en sonunda muhteşem çiçeklerini sergilemelerini. Bu sene maalesef neden olduğunu bilmediğim bir şekilde çiçek sapi ben işteyken koparılmış. Çok ama çok üzüldüm. Kediler koparmıştır diye düşünmek istiyorum, başka türlüsünü aklım almıyor çünkü. Geçen seneki fotoğraflarıyla idare edeceğiz artık. Umarım diğer açacak olanlar aynı akıbeti yaşamazlar |
|
|
|
![]() |
|
|