agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni2478Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-12-2012, 13:41   #1
Ağaç Dostu

Sevgi's Avatar

Giriş Tarihi: 25-03-2012
Galeri: 6
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi züleyha Mesajı Göster
uzun süredir sayfama fotograf yüklememisim ama kıs gelince çiçekleriminde benim gibi keyfi olmamasından kaynaklanıyor. Makyajsiz kameraya yakalanmamak icin sekilden sekile giren ünlüler gibi, bende solgun ve keyifsiz çiçeklerimi kameralardan saklıyorum.

Bu arada basıma gelen talihsiz bir olayı paylaşmak istiyorum. Geçtiğimiz cuma aksamı havalar iyice serinledigi icin birkaç saksı çiçeği içeri almak icin balkona çıkmıştım. Her ne kadar balkonun lambası yanıyor da olsa loş bir ışıkta saksıları ayırmaya çalışırken, eğildiğim bir anda aniden sag gözümde bir acı hissettim. Egilirken limon ağacımın dalını gormemisim. Sag gözümde derin bir kornea çiziği oluşmuş. İki gündür onunla uğraşıyorum. Ama ucuz atlatmisim, kornea kendini çok çabuk yeniliyormuş. Ama şimdi daha büyük bir problemim var, esim tutturdu limonu evden gönderecekmiş. Daha dogrusu bütün çiçeklerimi. Onu ikna etmekle uğraşıyorum Talihsiz bir kaza olduguna ve bunun ciceklerle bir alakası olmadığına henüz ikna edemedim.
Sayın Züleyha, öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah eşinizle olan sorununuzuda çabuk atlatırsınız.
Ben japon güllerinize bayıldım çok güzeller maşallah. benimde renklilerden küçük 2 fidem var ama katmerli değil. Sizinkiler kışın kapalı balkondalar mı? bende bugün içeri aldım. Ama lila ve tek katmerli olan japon gülüm bahçede. zira onlar kışa dayanıklılar. İthal olanların soğuğa dayanılklı olup olmadıklarını bilmediğim için bende kış bahçesine aldım.

Sevgi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-12-2012, 14:07   #2
Ağaç Dostu

züleyha's Avatar

Giriş Tarihi: 15-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi Mesajı Göster
Sayın Züleyha, öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah eşinizle olan sorununuzuda çabuk atlatırsınız.
Ben japon güllerinize bayıldım çok güzeller maşallah. benimde renklilerden küçük 2 fidem var ama katmerli değil. Sizinkiler kışın kapalı balkondalar mı? bende bugün içeri aldım. Ama lila ve tek katmerli olan japon gülüm bahçede. zira onlar kışa dayanıklılar. İthal olanların soğuğa dayanılklı olup olmadıklarını bilmediğim için bende kış bahçesine aldım.
Sayın sevgi,

Teşekkür ederim gecmis olsun dilekleriniz icin. Japongulleri annemin çok sevdiği çiçeklerdi. Annemin hatıraları. O yüzden cesaret edip hiç dışarıda bırakmadım. Soğuklar başlayınca hep içeri alırım. Kapalı balkonum olmadıgı icin, bir de benim icin çok kıymetli olduklari icin salonumun baskosesinde dururlar. Ama bu sene bit problemleri olduğu icin mutfaktalar.

Gecen sene bir tanesini balkondan biraz geç içeri alınca , içerde bütün yapraklarını döküp, kuruma emaresi gösterdi. Ben de balkona geri çıkardım. Hatta sokecektim,bir türlü elim varıp ta sokememistim. Havalar ısininca tekrar canlanip, yaprak çıkardı. Çok şaşırmıştım. Bilmiyorum size ne derece yardımcı oldum, ya da olabildim mı ama benimkiler bu sekilde. Ama sunu eklemeliyim eğer içerde ışık almayan bir yere koyarsanız, yaprakları sararip dökülüyor. Eklemeden geçemedim

züleyha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025