![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben japon güllerinize bayıldım çok güzeller maşallah. benimde renklilerden küçük 2 fidem var ama katmerli değil. Sizinkiler kışın kapalı balkondalar mı? bende bugün içeri aldım. Ama lila ve tek katmerli olan japon gülüm bahçede. zira onlar kışa dayanıklılar. İthal olanların soğuğa dayanılklı olup olmadıklarını bilmediğim için bende kış bahçesine aldım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Alıntı:
Teşekkür ederim gecmis olsun dilekleriniz icin. Japongulleri annemin çok sevdiği çiçeklerdi. Annemin hatıraları. O yüzden cesaret edip hiç dışarıda bırakmadım. Soğuklar başlayınca hep içeri alırım. Kapalı balkonum olmadıgı icin, bir de benim icin çok kıymetli olduklari icin salonumun baskosesinde dururlar. Ama bu sene bit problemleri olduğu icin mutfaktalar. Gecen sene bir tanesini balkondan biraz geç içeri alınca , içerde bütün yapraklarını döküp, kuruma emaresi gösterdi. Ben de balkona geri çıkardım. Hatta sokecektim,bir türlü elim varıp ta sokememistim. Havalar ısininca tekrar canlanip, yaprak çıkardı. Çok şaşırmıştım. Bilmiyorum size ne derece yardımcı oldum, ya da olabildim mı ama benimkiler bu sekilde. Ama sunu eklemeliyim eğer içerde ışık almayan bir yere koyarsanız, yaprakları sararip dökülüyor. Eklemeden geçemedim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|