![]() |
|
![]() |
#571 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili dudi dünyanın en güzek kokulu, en yumuşak tenli ve bir çok enleri olan dünya tatlısını kucağına almışsın. Günlerce bakacak ve bakmaya doymayacak ve her defasında '' Bu benim mi ? '' diyeceksin. Sağlıkla, sıhhatle keyifle büyütmeni dilerim. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() O yazsın ben de aynısını diyorum... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Ağaç Dostu
|
Dudi; ne mutlu sana.. Kızını doyasıya yaşamanı dilerim.. Sevgili uzaylı kız annesi olmanın tatlılığını ne güzel anlatmış.. Ben o duyguyu tadamadım, tadanların da hep çok şanslı olduğunu düşünmüşümdür.. Umarım anneli kızlı şansınız sonsuza kadar artarak devam eder.. Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2010
|
Sayın Dudi,yeni yıla yeni bir mutluluk kaynağı ile başlamışsınız. Hayırlı olsun. Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütmeniz dileğiyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi, kırk bir kere maşallah, daha çok küçük annesi, bir bakmışsın ki abla kız olmuş. ![]() Allah sağlıkla, sevgiyle, analı babalı büyümek, ak günler görmek nasip etsin inşallah. Ezgi'mizi benim için de kokla... Sevgiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
minik kızın minik kuzun çook şeker maşallah, Analı babalı büyüsün inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Oyy oyyy maşallah ne kadar tatlı görünüyor maşallah Allah hayırlı yaşamlar nasip etsin Dudi'ciğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Dudicim binlerce masallah, bu cok tatli bi sey. Allah anali babali saglikli büyütsün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
allah analı babalı büyümeyi nasip etsin hayatı üstündeki pempe gibi pespembe olsun anne ve babasının yüzünü güldüren bir evlat olsun. Maşaallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Maaşallah. Allah uzun ömür, sağlık ve mutluluk versin. Evinize bereket getirsin. Uzuntü, sıkıntı ve hastalık evinizin eşiğinden içeri girmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Ağaç Dostu
|
Kocaman MAAŞALLAHHHHHHHHH Hoşgeldin Ezgi bebek, mutluluk getirdin. Ömrün uzun bahtın acık olsun bebişim. Dudişim, güzel anne, sana da kocaman bir MAŞALLAHHHH. Mululuğun daim olsun, doya doya öp kokla bu güzelliği. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-06-2011
|
Sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirmesi dileğiyle,Allah analı babalı büyütsüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
HAYIRLI UĞURLU OLSUN Rabbim nazarlardan saklasın inşaallah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Hoş geldin dünyamıza Ezgi bebek ,Maaşallah subhanallah. Allah analı babalı sağlık sıhhat içinde büyüme nasip etsin .BAHTI AÇIK OLSUN. Müsadenizle yanaklarından ellerinden ve ayaklarından öpüyorum. ![]() Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Dünyanın en güzel olayı... Allah analı babalı büyütsün ,hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Ağaç Dostu
|
Şen ailesinin ezgiye hediyeleri :)
Şen ailesi (Hakkı Şen,Özgül Şen (Hakkı beyin eşi) ve Sema hanım (Hakkı beyin ablası) )'nin Ezgime hediyeleri, ellerine, kollarına ve yüreklerine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
41 kere maşallah, Allah nazardan saklasın, bahtı açık olsun bu güzelliğin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|