![]() |
|
![]() |
#543 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Dudi gözünüz aydın Allah'tan Ezgi bebeğe, sağlıklı, analı babalı uzun bir ömür diliyorum. Sevgiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Kaybettik
|
Dudicim merhaba; balkon başlığını aktif görünce bebek nasıl sorayım dedim. Bebek gelmiş nihayet. Sana geçmişler olsun. Bebeciğe hoşgeldin bebek" diyelim. İyiki geldin. Sağlıkla, huzur ve mutlulukla, sevgiyle kocaman olursun inşallah. Ezgi bebeğe ve sana selamlar, sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Alıntı:
Ezgi bebeğe hoş geldin diyorum, sizede geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Bebeğiniz anneli babalı uzun ve sağlıklı mutlu olsun. Tüm dualarım sizinle. Benim için bol bol koklarmısınız lütfen. Ezgi bebek şimdi mis gibi kokuyordur. Bebeklerin kokusu bana daima masum temiz ve en güzel parfümden daha hoş geliyor koklamaya hem kıyamam hemde doyamam. Ezgi bebeğin resmini bizimle paylaşırsınız değil mi ? Ama önce iyice dinlenin kendinize gelin. Zaten bu ara misafirlerinizde çok olacaktır, bunları göz önünde bulundurarak, Ezgi bebeğin resimlerini bekleyeceğim. En mutlu günlerde bebeğinizi büyütmeniz dileklerimle Selam ve sevgiler Asu |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sevgili Dudi geçmiş olsun... Dünyanın en kıymetli,mis kokulu çiçeği Ezgi'ye hoş geldin der,sağlık ve mutluluk dolu bir hayat dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Geçmiş olsun sevgili Dudi, Güzel bebeğinle sağlıklı yıllar dilerim, ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili dudicim,geçmiş olsun ezgi bebeğe sağlıklı uzun ömurler diliyorum allah analı babalı büyütsün. Öptüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi kardeşim, Eşini ve seni kutlarım. Ezgi bebek kimbilir ne kadar güzeldir. Annesi güzel olunca! Tekrar tebrikler. Allah analı babalı sağlıklı, mutlu bir hayat nasip eder inşallah. Herşey gönlünce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Sevgili Dudi her ikinizinde sağlıklı sıhhatli olmasına çok sevindim, allah analı babalı büyütsün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Dudi gözünüz aydın, sağlıkla, mutlulukla büyüsün, yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın bebeğinizin. Hoş geldin Ezgi! Bizim için de koklayın mis kokusundan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ooo kızım adaşı gelmiş hoş gelmiş Allah hayırlı yaşamlar nasip etsin inşallah. Çok öpüyorum Dudi'ciğim benim yerime de Ezgi'ciği bol bol öp ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi; Yaşamının en güzel olaylarından birini yaşamışssın. Bir tatlı belanız olmuş. Artık zamanınızın büyük bölümünü ona ayıracaksınız. Ama göreceksinizki yaşam onunla çok daha güzel. Ezgi bebek, size şans getirsin. Gözlerinizden öpüyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Ağaç Dostu
|
Ne mutluluk yaşanıyor şimdi ![]() Gözünüz aydın ve geçmiş olsun sevgili Dudi Allah nazarlardan, kaza ve belalardan korusun, sevgi ve sağlık ile mutlu bir ömür geçirsin minik, güzel, süt kokulu Ezgi bebek. Şu an biraz sıkıntılı olabilirsiniz ama her fırsat bulduğunuzda onu seyredin, bol bol koklayıp içinize çekin. Sevgili mandalinacı'nın dediği gibi çok çabuk büyüyorlar çünkü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Gözün aydin sevgili Dudi! Inan her gün sayfana bakiyordum bebis geldi mi diye... Allah anali babali büyütsün. Resimlerini de bekliyoruz. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
"]Gözünüz aydın, Allah analı i büyütsün. Kış çocuğu olmuş. Aman dikkat edin, sakın üşütmeyin bebişi. Sevgiler.i |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Ağaç Dostu
|
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evimize geldik şükürler olsun, tatlımı tatçlı pamukmu pamuk dünya tatlısı bir kızım var. Evimizin neşesi, herşeyi oldu bile ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
ayyy ben onu yerimmm. annesi bizim için kokla ne olur pamucuk ezgi bebişi merakla bekliyorum resmini. Anneye kolaylıklar bebişe Allahtan uzun ve sağlıklı ömür diliyorum. Selam ve sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim. Esas gül goncası odur. Onun haricinde çiçeklerinizde harika hepsine birden Maaşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sevgili Dudi; Yeni yıla harika başlamışsınız. Ezgi bebek Dünya'ya hoş gelmiş. Çok mutlu oldum. Adı da çok güzelmiş, dilerim ona uğur getirsin. Kız çocuğu, anneler için çok eğlenceli oluyor. Anneler, sayelerinde oyun oynatıcam derken çocuklaşıyor ( evclik filan ). Sonra büyüdükçe odaları yetmiyor; kendi yatak odanızda yatağın üzerine bir sürü bebek ve ayıcıklar sıralanıyor; üzerleri itina ile örtülmüş ( çocuklarını uyutuyormuş ![]() Büyüdükçe sen bitkilerle uğraşırken, o benim ona ben bakacağım diye ortak çıkıyor. Kendine de bir sulama kabı, saksı v.s. istiyor. Ve böyle artık sen ne yaparsan o da senden önce davranmaya çalışıyor. Sen ise büyüdüğünü hayretle izliyorsun, yüzünde kocaman bir gülümsemeyle... Bebekliğinin her anının tadını çıkarmanı dilerim. Çok çabuk büyüyorlar. Ezgi bebeğe, annesi-babası ve yakın büyükleriyle sağlıklı, mutlu, çok çok güzel bir yaşam diliyorum. Size de sağlık ve huzurla bu mutluluğun tadını çıkarmanızı diliyorum. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Bebeğiniz hayırlı uğurlu, upuzun ömürlü olsun inşaallah, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|