![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Dudi balkonunuza misafir oldum,ben yeni üyelerdenim.Güllerinize hayran oldum ,ben bahçede böyle sıhhatli gül yetiştiremediğim oluyor,size maşallah diyorum arkadaşım.Tebrikler.İnşallah tez zamanda bahçeli bir yeriniz olur,diyorum,çünkü hakikaten çok başarılısınız,nazar değmesin tekrar.Bir arkadaşımda sizin kahvenizden bana bahsetti,şimdi bende gördüm,nazarlık takmakla çok iyi etmişsiniz.benimde çekirdekten yetiştirdiğim bir kahvem var, ama bakımını bilemedim,sizden rica etsem toprağı ve yeri bakımından bana bilgi verebilir misiniz?. Balkonunuz harika olmuş iyi günlerde keyfini çıkarın. Görüşmek üzere..Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
|
Güzel iltifatlarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim sevgili berrinb, kahve ağacıma o kadarda lüks bir bakım uygulamıyorum ama onu çok seviyorum ve ilgi gösteriyorum. Saksısını henüz bu bahar değiştirdim. Toprak olarak sihirli toprak olarak satılan topraktan kullandım. Yalnız çok düzenli olmasada sıvı bitki besini ile takviye ediyorum. Bol güneşten ve sıcaktan hoşlanıyor. Ben bol güneş olan salonumda bulunduruyorum. Maşallah şu ana kadar hiç hastalanmadı ve beni üzmedi. İnşallah sizinkide benimki gibi boylara ulaşır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Dudi,verdiğiniz bilglere çok teşekkür ederim,yanlız bu sihirli toprak ,nasıl birşeydir,ilk defa sizden duyuyorum.Torflu toprakmı,veya başka yabancı bir adı varmı,çiçek marketten mi seralardan mı temin edilir,bana bilgi cerirseniz çok mutlu olurum.zahmet veriyorum kusura bakmayın.İyi günler arkadaşım,sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim ne demek zahmeti severek zevkle yardımcı oluyorum. Sihirli toprakla ilgili bilgiyi http://www.sihirlitoprak.com/sihirli-toprak-nedir da bulabilirsiniz. Ben yapımarketten buldum. Anadolu yakasında ümraniye praktikerden alıyorum. Tüm bitkilerime güvenle kullanıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Kipa, Koçtaş ve Baumaxlerde var Sihirli Toprak bende artık başka toprak kullanmıorum çok güzel bir toprak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Dudi; Balkon sayfanı baştan sona gezdim. Gerçekten sizi tebrik etmek gerekli. Bir balkonda bunlar yapılabiliyorsa siz bahçede neler yaparsınız bilemiyorum. Pembe gülün tonuna hayran oldum. Öylesine ki, samimi söylüyorum her baktığım fotoğrafta bunu hissetmem. Resmen burnuma gül kokuları geldi. Fazla kaptırdım kendimi galiba. Ama gerçekten bahçemde güller olacaksa mutlaka o renk güllerden bir kaç kök olacak. O derece hayran kaldım. Domates, biber bile yetiştirmişsin. Kahve ağacına çok kolay bakımı yazmışsın, çok merak ettim. İnşallah Allah sana hayalinin de ötesinde bir bahçe nasip etsin. Bunu yürekten söylüyorum. Güzelliklerini takip etmek dileği ile kolay gelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Bu eniştem iyi atmıyor seni evden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Ağaç Dostu
|
Allah iyiliğini versin Furkan, eniştenle burda öldük gülmekten ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi ,harikasınız çok teşekkür ederim,ben toprak hususunda bir Bauhaus tutturdum gidiyordum.Aslında Ümraniye Praktiker bana daha yakın, oradan hiç almamıştım.çok sağol arkadaşım.Görüşmek üzere,güzel baharlar sizinle olsun efendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Dudi,lilium candidumlar açtılar mı?En çok istediğim çiçeklerden biri.Lilium casablancaya inşallah bu haftaiçinde kavuşacağım,soğanına yani.Sayın kgursan gönderecek.Haziranda da lilium candidum soğanı temin edeceğim. Son durumlarını bizimle paylaşırsanız sevinirim. Bu arada küpeleri çok seviyorum,dün fidanlığa gittik orada sizinkilerden farklı çiçekli ve büyük küpe çiçeği gördüm(hoş onlar küpeli diyorlar) ama sitede mantolama başlayacağından balkonumdaki çiçekleri birkaç aylığına ofise taşımak zorunda kaldığım için kendimi frenleyip almadım.Ama bodur gül sardunya ve yeni gine çiçeğini almadan çıkmadım.Bodur gül sardunyanın fotoğrafını çektim,eğer aradığınız sardunya ise size çelik alıp göndereyim,ya da yakınız zaten bir şekilde ulaştırırım. ![]() Düzenleyen loveflower : 08-05-2011 saat 10:24 Neden: hata |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili loveflower bundan değil istediğim sardunya, benim istediğim katmerli olanından ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
|
Paylaşmayı seven,sevgi dolu sizinle birşey paylaşmaktan zevk duyarım,keşke yardımcı olabilseydim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sayın Dudi 2011 çiçek show devam ediyor,hele güllerinizin maşallahı var,bol çiçekli,mis kokulu günler diiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
|
Dudi , Bunlar ne güzellikler böyle. Çok harikalar. Gözümüz bayram etti. Hele portakal çiçeklerini görünce bir an için çocukluğumu yaşadım, mahallemizi saran o güzel kokyuyu hatırlatım. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Dudicim ne kadar güzel küpe rengide çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Küpeler gerçekten dev çiçekli portalaın kokusu ta buraya kadar geldi çok güzeller sevgili Dudi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Maşallah maşallah bana verdiğin gül çelikleri tutmamış gibi görünüyor Dudi'ciğim gerçi hiç çıkarıp bakmadım biraz daha dursun bakalım ne olacak. Dayanamayıp bir tane küpeli de ben aldım beyaz çiçekli üstü tomurcuk dolu çiçekleri açınca fotoğrafını ekleyeceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|