![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçeğim çok hareketlenmeye başladı çiçeksever70'im Sizden kalır yanımız yok. Hep kucağımda farklı yerler, farklı şeyler incelemek istiyor. Bir hafta sonra beşinci ayımız bitecek. Ben artık akşam uyuduktan sonra bitkilerime bakabiliyorum. Gece sulamasına alıştı zavallılarım DÜn akşam birkaç birkim vardı bekleyen onları sonunda saksılarına kavuşturdum Bize yarım saat bile yok anlayacağın, gündüz uykusunuda sevmiyor. Ancak gece uyuyunca ev işlerinden vakit kalınca bakabiliyorum Öpüyorum ikinizide ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah allah uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin çok tatlı. Kahve ağacınızada maşallah. sevgiler. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-01-2010
|
Ellerinize sağlık kaktüslerinize bayıldım, bende kaktüs yetiştirmeye ağırlık vereceğim sanırım. Bu konudaki ip uçlarınız veya tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle dinlerim. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi,ebruli gülünüze ben de bayıldım. Geçen sene güllerdeki hastalıklarla uğraşmaktan o kadar sıkılmıştım ki, yeni gül almamaya kendi kendime söz verdim. Ama bu sene bu güzellikleri de gördükten sonra fikrimi değiştirecek miyim ne ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|