![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
orkide
orkidemin tek çiçeği kaldı ... diğeri çiçeklerini döktü .... 3.boğumundan keserek dinlenmeye aldım ... besin takviyesi ile bakalım tekrar açmasını sağlayabilecekmiyim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
genel görünüş ..
2 açı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Tekrar hosgeldiniz sevgili Homeopati, sizi tekrar buralarda görmek ne kadar güzel, öncelikle çok geçmiş olsun. balkonunuzdaki düzene hayran oldum. Tam hayallerimdeki gibi. Bu arada yanılmıyorsam evi de degistirmissiniz. Hayırlı olsun tabi ki çiçekleriniz tam formunda, çiçeklere isirganotu takviyesi yapmaya devam ediyor musunuz? Özellikle küpeye bayıldım. Resimlerin devamını heyecanla bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
allahım sağlık versin...bir daha asla seninde balkonun çok elverişli .... gezerken düşündüm şöyle yapsa daha çok yer kazanır diye .... doymuyor gözüm birtanem doymuyor |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Önce saglik tatlim sağlığına kavuştun ya çok daha güzellerini yetiştireceğine eminim. Benim çiçeklerim tamamen kendi hallerinde, isin dogrusu sulamaktan fazla bişey yapamıyorum. Balkonumu çok duzenleyemiyorum çünkü evim kira ve sitede cogu şey yasak ( |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Çok zevkli harika bir balkonunuz var. Çiçeklerin hepsi özel ve güzel çiçekler. Küpeliler ve sardunyalar benim her zaman gözdem olmuştur. Balkonunuzde bizim içinde kahve içiniz. Afiyet olsun. Bol çiçekli günlere.... Sağlıcakla kalın.. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-06-2012
|
homeopati emek verdiğinize değmiş maşallah çok güzel bitkilere sahipsiniz küpelilerden gözümü alamadım çok güzeller. mutlu vakitler diliyorum,dipteki koltukta gömülüp nede güzel kitap okunur mis kokular için de ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
off çok güzel bir balkonmuş,benimkide uzunca bir balkon ama dar,küçük bir masa ancak....bende öyle banklar istiyorum aslında ama....neyse güle güle oturun,keyfini çıkarın. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
allah size daha iyilerini nasip etsin sevgili nuray hanım çiçek sevgisi yaşam enerjimizi körüklüyor sanırım ...hepimize bol çiçekli mutlu yarınlar |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Cok zevkli dizayn edilmis bir balkonunuz var.Emeginize saglik. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Homeopati çiçeklerin hepsi muhteşem balkon tümüyle harika ama sedire bayıldım bende eşime balkona böyle birşey yaptırmak istiyordum sizinkini yayınlanmanız süper oldu ellerinize sağlık ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-07-2012
|
merhaba Sevgili Homeopati paylaşımlarınız çok güzel. Emeğinize sağlık çiçekleriniz çok güzel. balkonunuz süper olmuş beton yığınını tam bi bahçeye çevirmişsiniz. bana çok güzel fikirler verdiniz teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Tekrar ilk sayfadan başlayıp son sayfanıza geldim. Öncelikle geçmiş olsun, tekrar hoşgelmişsiniz. Vermiş olduğunuz ısırgan otu tarifi çok hoşuma gitti açıkçası. O halde hiç gübre, bitki coşturan falan kullanmıyorsunuz. Balkonunuz, çiçekleriniz çok güzeller. İnşallah bakımları ile ilgili açıklamaları ilee fotoğrafların devamını bekliyoruz. Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Isırgan otu ve soğansuyu tariflerini açık verirseniz çok sevinirim mesela soğanı kaynatıyormusunuz vs,vs Hele o küpeler benimkiler can çekişiyor siz İstanbulun neresindesiniz acaba böyle güzeller |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|