agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni374Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-06-2012, 13:11   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-04-2009
orkide

orkidemin tek çiçeği kaldı ... diğeri çiçeklerini döktü .... 3.boğumundan keserek dinlenmeye aldım ... besin takviyesi ile bakalım tekrar açmasını sağlayabilecekmiyim

Eklenen Resimler

homeopati Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-06-2012, 13:24   #2
Ağaç Dostu

genel görünüş ..

2 açı

Eklenen Resimler

Eski 11-06-2012, 17:58   #3
Ağaç Dostu

züleyha's Avatar

Giriş Tarihi: 15-04-2007
Tekrar hosgeldiniz sevgili Homeopati, sizi tekrar buralarda görmek ne kadar güzel, öncelikle çok geçmiş olsun. balkonunuzdaki düzene hayran oldum. Tam hayallerimdeki gibi. Bu arada yanılmıyorsam evi de degistirmissiniz. Hayırlı olsun tabi ki çiçekleriniz tam formunda, çiçeklere isirganotu takviyesi yapmaya devam ediyor musunuz? Özellikle küpeye bayıldım. Resimlerin devamını heyecanla bekliyorum.

züleyha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-06-2012, 18:43   #4
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi züleyha Mesajı Göster
Tekrar hosgeldiniz sevgili Homeopati, sizi tekrar buralarda görmek ne kadar güzel, öncelikle çok geçmiş olsun. balkonunuzdaki düzene hayran oldum. Tam hayallerimdeki gibi. Bu arada yanılmıyorsam evi de degistirmissiniz. Hayırlı olsun tabi ki çiçekleriniz tam formunda, çiçeklere isirganotu takviyesi yapmaya devam ediyor musunuz? Özellikle küpeye bayıldım. Resimlerin devamını heyecanla bekliyorum.
züleyha .....sizlede karşılaşmak inanın çok güzel ... anımsıyorum sohbetlerimizi ...bende sabah gezindim çiçeklerinin arasında bayıldım bayıldım hepsi çok güzeller ....sen ustalaşmışsın bu işte kocaman olmuş çoğu ...yok hayatım ev değişmedi ...diğeri lojmandı bazen orada bazen buradayım .yazlarıda yazlığa geçiyorum iki arada bir derede yok ona kapıcı bakamaz yok bu lojmanın rüzgarına dayanmaz yazlık çoksıcak bunlar orda yetişmez derken helak oluyorum ama ...tövbe bir daha çiçeklerimi dağıtmayacağım allahım sağlık versin...bir daha asla seninde balkonun çok elverişli .... gezerken düşündüm şöyle yapsa daha çok yer kazanır diye .... doymuyor gözüm birtanem doymuyor

Eski 11-06-2012, 21:41   #5
Ağaç Dostu

züleyha's Avatar

Giriş Tarihi: 15-04-2007
Önce saglik tatlim sağlığına kavuştun ya çok daha güzellerini yetiştireceğine eminim. Benim çiçeklerim tamamen kendi hallerinde, isin dogrusu sulamaktan fazla bişey yapamıyorum. Balkonumu çok duzenleyemiyorum çünkü evim kira ve sitede cogu şey yasak (

züleyha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-06-2012, 08:47   #6
Ağaç Dostu

gülsu's Avatar

Giriş Tarihi: 15-01-2011
Çok zevkli harika bir balkonunuz var. Çiçeklerin hepsi özel ve güzel çiçekler. Küpeliler ve sardunyalar benim her zaman gözdem olmuştur. Balkonunuzde bizim içinde kahve içiniz. Afiyet olsun. Bol çiçekli günlere.... Sağlıcakla kalın..

gülsu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-06-2012, 12:43   #7
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülsu Mesajı Göster
Çok zevkli harika bir balkonunuz var. Çiçeklerin hepsi özel ve güzel çiçekler. Küpeliler ve sardunyalar benim her zaman gözdem olmuştur. Balkonunuzde bizim içinde kahve içiniz. Afiyet olsun. Bol çiçekli günlere.... Sağlıcakla kalın..
çok mersi gülsu hanım ... yakın olsak da sizede ikram edebilsem

Eski 29-06-2012, 12:07   #8
Yeni Üye

organikcadı's Avatar

Giriş Tarihi: 29-06-2012
homeopati emek verdiğinize değmiş maşallah çok güzel bitkilere sahipsiniz küpelilerden gözümü alamadım çok güzeller.
mutlu vakitler diliyorum,dipteki koltukta gömülüp nede güzel kitap okunur mis kokular için de

organikcadı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-06-2012, 13:30   #9
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 05-11-2008
off çok güzel bir balkonmuş,benimkide uzunca bir balkon ama dar,küçük bir masa ancak....bende öyle banklar istiyorum aslında ama....neyse güle güle oturun,keyfini çıkarın.

nuray topcu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-07-2012, 13:16   #10
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nuray topcu Mesajı Göster
off çok güzel bir balkonmuş,benimkide uzunca bir balkon ama dar,küçük bir masa ancak....bende öyle banklar istiyorum aslında ama....neyse güle güle oturun,keyfini çıkarın.
allah size daha iyilerini nasip etsin sevgili nuray hanım çiçek sevgisi yaşam enerjimizi körüklüyor sanırım ...hepimize bol çiçekli mutlu yarınlar

Eski 02-07-2012, 10:41   #11
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Cok zevkli dizayn edilmis bir balkonunuz var.Emeginize saglik.

Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-07-2012, 16:05   #12
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
Sevgili Homeopati çiçeklerin hepsi muhteşem balkon tümüyle harika ama sedire bayıldım bende eşime balkona böyle birşey yaptırmak istiyordum sizinkini yayınlanmanız süper oldu ellerinize sağlık

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-07-2012, 13:11   #13
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi günebakan Mesajı Göster
Sevgili Homeopati çiçeklerin hepsi muhteşem balkon tümüyle harika ama sedire bayıldım bende eşime balkona böyle birşey yaptırmak istiyordum sizinkini yayınlanmanız süper oldu ellerinize sağlık
hesaplı ve pratik ...emsal teşkil ettiyse fikir verdiyse ne mutlu bana sevgili günebakan

GÜLSEN_ beğendi.
Eski 23-07-2012, 14:45   #14
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 06-07-2012
merhaba Sevgili Homeopati
paylaşımlarınız çok güzel. Emeğinize sağlık çiçekleriniz çok güzel. balkonunuz süper olmuş beton yığınını tam bi bahçeye çevirmişsiniz. bana çok güzel fikirler verdiniz teşekkürler

yçelik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-09-2012, 02:04   #15
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Tekrar ilk sayfadan başlayıp son sayfanıza geldim. Öncelikle geçmiş olsun, tekrar hoşgelmişsiniz. Vermiş olduğunuz ısırgan otu tarifi çok hoşuma gitti açıkçası. O halde hiç gübre, bitki coşturan falan kullanmıyorsunuz.
Balkonunuz, çiçekleriniz çok güzeller. İnşallah bakımları ile ilgili açıklamaları ilee fotoğrafların devamını bekliyoruz. Ellerinize sağlık.

Sevgi Durul beğendi.
YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-09-2012, 12:10   #16
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
Isırgan otu ve soğansuyu tariflerini açık verirseniz çok sevinirim mesela soğanı
kaynatıyormusunuz vs,vs Hele o küpeler benimkiler can çekişiyor siz İstanbulun neresindesiniz acaba böyle güzeller

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025