![]() |
|
![]() |
#62 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-05-2009
|
İyi geceler homeopati ![]() Kem küm ediyorum inanın, istesem aceba küpe çiçeklerinizden yüzsüzlük etmiş olurmuyum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
sevgili rümeysa bu bahar çoğaltacağım köklenince sitede haber veririm kaç adet olduğunu adres bırakırsanız gönderirim tabi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-05-2009
|
Çok sevindim arkadaşım çok çok teşekkür ederim, nasıl sevindim anlatamam. Çiçekleriniz çok güzeller maşaallah, benim henüz sayılı çiçeklerim var ve küpe çiçeğimde olsun istedim, elinizde kaç çeşit var bilmiyorum çok isteyip yüzsüzlük yapmak ta istemiyorum tabi, gönlünüzden ne koparsa diyorum, tekrar teşekkür ediyorum... (özelinize yazıyorum ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Sevgili homeopati, Bu güzellikleri görüp de hayran olmamak elde değil. Maşallah hepsi birbirinden güzel, hepsi birbirinden çekici ve alımlı. Sanırım balkon konusunda sizden öğreneceğim çok şey var. Ellerinize sağlık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz züleyha hanım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-04-2009
|
Sayın homeopati,gerçekten çiçekleriniz muhteşem.Ben böyle güzel çiçekler görünce aklıma Allahım diyorum, dünyadaki çiçekler bu kadar güzelse, acaba cennetteki çiçekler ne kadar güzeldir?diye düşünüyorum.Gerçekten insan paylaştıkça mutlu oluyor.İnşallah zamanı gelince çiçek tohum ve çeliklerinizden ben de nasiplenmek isterim.Ellerinize sağlık.Çiçeklerle doğayla uğraşmak insanı çok mutlu ediyor.Kedi tırnağı tohumları ekmiştim.Onların tohumdan çıkıp büyüme sürecini öyle sıkı takip ediyorum ki; ay suyu fazla kaçmasın,ay güneşte fazla mı kaldılar .Sabah 5'te kalktığımda mutlaka bir göz atıyorum cimcimelere... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Güzel bir çicek şöleni izledim.Elleriniz sağlık çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
sevgili homeopati bitkilerinizin maşallahı var gerçekten. Balkona bu kadar çok çeşidi nasıl sığdırdınız, bu kadar çok çiçeğe nasıl vakit ayırıyorsunuz bravo doğrusu! Ellerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Hepsi çoook güzeller, ama küpelilere ve ceylanlara bayıldım. Nazar değmesin, ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Tüm cicekleriniz cok bakimli ve saglikli görünüyorlar ama özellikle küpeliler nefis. Balkonun genel görünümünü de resimlerseniz cok seviniriz. Elinize saglik ciceklerinizi cok güzel yetistirmissiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-06-2009
|
Maşallah. Çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-06-2009
|
İnanılmaz güzel çiçekleriniz var hepsini zevkle inceledim. Bende özellikle küpelilerinize bayıldım. Ellerinize sağlık harikalar yaratmışsınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-04-2009
|
Sayın homeopati, zamanı geldiğinde çiçeklerinizin özellikle de küpelililerin tohumlarının paylaşımından söz etmiştik.İnşallah unutmadınız. Hasretle bekliyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2006
|
Çiçeklerinizin, bitkilerinizin hepsi birbirinden güzel maşallah. Özellikle katmerli küpelilere bayıldım. Paylaşım olura ben de katılmak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Kaybettik
|
Harika bir balkon izledim. Çok güzel çiçekleriniz var, çok güzel gelişmişler ve çok sağlıklılar emeklerinize sağlık. Bütün bu güzellikleri balkonda yetiştirebildiğinize göre ya çok geniş bir balkonunuz var- iki de olabilir ![]() Küpelileriniz müthiş. Güller, balkonda, çiçek çiçek ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2007
|
sayın homeopati balkondan ziyade teras olayına girmiş, bu kadar çiçek balkona sığmaz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
küpeli 3 küpeli 4 küpeli komşu çatlatan küpeli dudak uçuklattıran küpeli baktıkça bakılan ...gibi olmuş yani bayıldım Sayın Homeopati elinizde fazla tohum varsa ben de talibim. sardunyalarınız da çok güzel göürünüyorlar keyfini sürün . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Homeopati, balkonunuzu kaç kez ziyaret ettim ama hiç mesaj yazmamışım, sanırım hasetimden olacak ![]() Bu güzel balkon bütün övgüleri hakediyor, bir ayı geçmiş ama buralara uğramamışsınız, merak ettim. Ayrıca bir şeyi daha merak ettim, ben de bu sene tohumdan karanfil yetiştirdim ama hiç tadı yok nedense, çiçekler tomurcuklandığında kuruyorlar açmadan, sizin ısırgan otunu denemek lazım. Fotoğraflarınızı da çok beğendim, çok net ve iyi kadrajlanmış. Ellerinize emeğinize sağlık, yeni fotoğraflar bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2009
|
Sayın homeopatiye Geçmişler olsun Allah şifa versin, dilerim önemli bir hastalığı yoktur ve bir an evvel sağlığına kavuşur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2010
|
Cok gecmis olsun... En kisa surede iyilesmeniz dilegiyle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Geçmiş olsun biran evel salığınıza kavuşmanızı dlerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Uzunca bir süredir yoktum aranızda ciddi bir rahatsızlık atlattım ...cevapsız bıraktığım tüm dostlardan özür diliyorum ...iyi temennileriniz için ayrı ayrı hepinize çok çok teşekkürler ....sizleri burda görmek güzel . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|