![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sercan1969 343 no'lu mesajdakini diyorsanız, maalesef sadece bir ana dal üzerindeler. Geçen sene Koçtaş'tan aldım ama hiç sürgün vermedi. Üretmeyi başarırsam ki umutluyum, ilk size yollarım hiç merak etmeyin. Sevgiler, selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Kasımpatıların çiçekleri kışı renklendiriyorlar gerçekten çok güzel çiçekler sizinkilerde harikalar Hakkı bey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Kasımpatılar hiç bu kadar güzel görünmemişlerdi gözüme ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Ben de size katılıyorum Ayşe hanım.Şimdiye kadar ilgimi çekmemişti,hatta bauhausta 2.5 liraya satılırken eşim alacakmısın deyince burun kıvırmıştım.Ama olmuşken renk renk hepsinden olsa ne güzel görünür yan yana değil mi Hakkı bey çok şanslısınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Hakkı bey bayıldım doğrusu, hemen gidip birkaç renk kasımpatı alacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
|
Herşey çok güzel de, kasımpatılarız harikulade. Kasımpatı üzerine yoğunlaşacağım galiba öyle görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Benim kasımpatımda Hakkı Bey'inkiler gibi Şen olacaklar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
yapımı tamamlanmamış bi bina anca bu kadar güzel süslenebilirdi sanırım,çiçeklerin renkleri harika bayıldım doğrusu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Anlaşılan siz bizi çatlatmaya çalışıyorsunuz ![]() ![]() Nasılda her renginden edinmişsiniz ve bol çiçek açmış. Kayınvalidemin kasımpatısı sarı açmış.Ama tek saksı olduğundan istemeye kıyamadım(söyledim ama ısrar etmedim).Zaten tutturma zamanı geçmiştir diye. En iyisi buradan seyretmek,her çiçekten ekeceğiz diye şart yok ya ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harika görünüyorlar gerçeketen muhteşem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-04-2010
|
Hakkı bey tebrik ederim, gerçekten çok güzeller. Kasımpatı güneşi seven bir bitki mi? Yarı gölgede nasıl gelişim gösterebilir acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sayın hakkı bey kasımpatılarınız o kadar güzelki,bakarken bayıldım doğrusu.Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Acemifüsun, umutyolcusu, günebakan, biyologist ve türkansultan hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sayın umutyolcusu, kasımpatları bu zamanda tutar bence. İsterseniz size köklü filizlerinden yollayabilirim. Çok fazla filiz yok ama karınca kararınca yine de birşeyler çıkar. Ne zaman isterseniz yollarım. Sayın biyologist, kasımpatlarının çiçeklenmiş halleriyle yarı gölge ortamda durmalarında bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Ama gelişme dönemlerinde yani ilkbahar yaz aylarında bol güneşe ihtiyaç duyuyorlar. Yarı gölgede yetişen kasımpatı çiçeklense bile gövdesi cılız kalacağından iyi bir görüntü olmayacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Hakkı Şen;716046]Acemifüsun, umutyolcusu, günebakan, biyologist ve türkansultan hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sayın umutyolcusu, kasımpatları bu zamanda tutar bence. İsterseniz size köklü filizlerinden yollayabilirim. Çok fazla filiz yok ama karınca kararınca yine de birşeyler çıkar. Ne zaman isterseniz yollarım. Hakkı bey,mesajınızı daha önce gördüm ama bir köye gidip geleyim de anneannemde varsa boşuna sizi yormayayım dedim.Gerçekten de köyde beni renk renk çiekleri ile ilk kasımpatılar karşıladı.Ama ben artık bu yıl dikmemeye karar verdim.Kısmetse seneye isterim artık anneannemden. Düşündüğünüz için teşekkür ederim,almış kadr oldum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Çok sade ve zarifler. Bayıldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
İnanılmaz güzel bir teras yapmışsınız sayın Hakkı Şen. Bayıldım ben. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın Hakkı Şen kasımpatılarınıza bayıldım. Çok güzel görüntüleri var. Emağinize sağlık bizim yerimizede sevip koklayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
|
|