![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hakkı bey yeni yılınızı kutlar mutluluk,huzur ve sağlık dilerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bunu nasıl gözden kaçırmışım inanamıyorum, Hakkı bey kaynana dili üzerine aşılanmış yılbaşınızın detaylı fotoğraflarını yayınlaya bilir misiniz rica etsem. Baharda benim de böyle bir planım var. Aşılama yapan diğer arkadaşlardan da rica etmiştim. İyice bir inceleme, veri toplama aşamasındayım. ![]() Mutlu seneler... Saygılarımla.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sakdag bahsettiğiniz yılbaşı çiçeği bana hediye gelmişti. Aşılama aşamalarını bilmiyorum ama detaylı fotoğraflarını en kısa zamanda sizin için yüklerim. Bana geldiğinde aşı yerlerinde hala ahşap mandallar vardı, ben de bir tane denedim başarılı olamadım. Şu anda hala terasta açık alanda duruyor ve oldukça sağlıklı üzerinde az da olsa çiçek tomurcukları var. Çiçek açacağı günleri heyecanla bekliyorum.. İyi seneler saygılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Hakkı abi resim gelmemiş daha. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı Bey, çok teşekkür ederim efendim, zahmet verdim. Ama çiçeğiniz muhteşem görünüyor bence. Çok değişik görünüyor, aşı işlemi genelde anaç bitkinin büyüme noktaları kesilip yapılıyor, ancak sizinkinde kaynana dilinin değişik noktaları yarılıp yılbaşı budakları sıkıştırılmış galiba, çok enteresan. Bitkinin boyu da epey var galiba.Ağaç gibi duruyor, resim yanıltmıyorsa. Çiçek açmış halini de paylaşın lütfen... Saygılarımla... Düzenleyen sakdag : 08-01-2012 saat 11:12 Neden: imla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2012
|
Ben beğendim ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Güzel olmuş Hakkı Bey elinize sağlık. Sadece yeşil bitkileri o kadar simetrik olmasa mıydı acaba, çöp şiş bank da çok şirin olmuş. Böyle bir saksı bendede var , ilham verdiniz denesem mi acaba? çok simetrik koymuşsunuz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen Hakkı Şen : 11-03-2012 saat 18:22 Neden: yazım hatası |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ama bahçenizde kapıdan çıkınca çimlere basmamak için yürüme taşları koysanız daha güzel olmaz mı ! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Emin çok güzel olacak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Kaybettik
|
Havuz olup olmaması bir tercih, kaldırabilirsiniz . Ama daha önceki havuzun parlak cam görünümünü izole edip kullanabilirdiniz. Bankı çok beğendim. Yürüyüş yolu diyecektim açıklamanızı yapmışsınız. Kolaygelsin Hakkı bey. Takipçiniziz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Merhaba Hakki bey Kücük terasiniza dünyalari sigdirmissiniz sardunyalariniz,kasimpatlariniz hersey okadar güzelki büyük bir keyifle takip ettim sayfanizi heyseyin gönlünüzce olmasi dilegi ile ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Allisyumların önüne çit yapıp gece de ışıkları yakınca daha iyi bir görüntü oldu. Zamanla bitkilerdeki gelişmeler ve yeni malzemelerle daha iyi olacak inşallah. Düzenleyen Hakkı Şen : 18-03-2012 saat 22:58 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan Hanım, o bitkilere aldığım serada yosun dediler ama, ben yosunu farklı bir şey olarak biliyorum. Hani singonyum sardırılan kütüklerin üzerine telle tuttururlar. Bu aldığım bitkiler genelde bahar aylarında seralarda sıkça oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Konuştuğunuz bitki sanıyorum selaginella ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |