![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sn Uğurtelefon sarmısaklı suyu Ficus Bejamindeki üzeri pamuklu haşaratta da kullanabilirmiyim? Bir fikriniz varmı?Dünya güzeli çiçeklerinizle ve bitkilerinizle sağlıkl,huzurl,mutlu günler dilğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hazan Bende bu tarifi yeni öğrendim.Bana anlatan dostum,bitki ayırt etmeden kullandıklarını söyledi.İsterseniz bitkinin birkaç yaprağında deneyin. Benimde niyetim,Örn; 30kök kadar farklı farklı biber bitkilerim var.Birkaçında deneyip,aradaki farkı gözlemlemek istiyorum.Riske girmek istemem. Bu hafta sonuna kadar sarımsaklı suyun ayran halini almasını düşünüyorum.Hemen deneyip bitkiye 1 hafta kadar süre tanıyalım,bakalım nasıl bir fark olucak. Aslında forumda bizden daha bilgili arkadaşlar var.Onlarda fikir belirtirse daha güzel olucak. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın hazan-z. Sanırım sözünü ettiğiniz haşarat pamuklu bit. Eğer üzeri pamuk kaplıysa, hemen hemen hiç bir ilaç etki etmez. Öncelikle bir fırçayla hepsini temizleyin, sonra da sarmısaklı tarifi püskürtün. İlacın birkinize zarar vereceğini sanmam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
sebze zararlıları bölümüne konu açıp yazmıştım.Ama ne hikmetse mod arkadaşlardan biri silmiş,silmesi **** taşıması için belki haklı bir sebep vardır ama en azından editleme sebebi için bir açıklama yazılabilirdi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|