![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Uğur Bey; Öncelikle terasınız mükemmel, hayırlı olsun. Domatesin yan sürgünlerini ben de atmadım. Toprağa diktiğim gibi sizin tabirinizle 'o biçim tuttular'. ![]() Sizinkinde bir gelişme var mı? Bakalım sürgün verecek mi? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aydın Fotoğraflamayı unutmuşum. Dün akşam bahsi geçen çelik sürgünü şaşırttım.Daha büyük saksıya aldım. Yaklaşık boyu 20cm olmuştu,yer değiştirirken biraz daha aşağıya gömdüm.Alttaki dalın yapraklarını alıp dal kısmınıda toprağa gömdüm.2 tane daha vardı,onlarda tuttu,ama yerim olmadığı için onları atmak zorunda kaldım. Yarın fotoğraf eklemeye çalışırım. Sanırım bu konuda daha önce sitede herhangi bir örnek yok,ilk ben denedim herhalde ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Yan sürgünlerin değerlendirilmesi
Sizi bu konuda tebrik ederim. Ben viyollere dikmeye karar verdim. Biraz büyüdüğünde bahçeye alırım. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Silbastan Teşekkür ederim.Bulunduğun bölge (profilinde yazdığına göre Viyana) aslında yemyeşil bir eyalet,Avrupada az bulunur,elle tutulur ormanlık arazilere,şarap imalatı yapılan üzüm bağlarına sahip yeşilliği bol bir yer.Öyle değilmi ![]() Ama hava durumu Türkiye gibi değil.Havalar bizim buraya göre bahar yeni gelmiş gibidir.Dolayısıyla sizin teras bitkileriniz henüz yeni yeni gözlerini açıyor olmalı.Havaların biraz daha ısınmasıyla bir anda bitkilerinizin geliştiğini,meyve verdiğini görmeye başlıycaksınız.Umuyorum ki en az bizlerinki kadar güzel bahçeniz olucak. Aydın Koltuk sürgünlerini viyollere dikmeni tavsiye etmem,bence viyol yerine pet bardak dene,**** büyük saksılara 2'şer tane dik.Daha sonra gelişimi çok olanı bırakır diğerini iptal edersin. |
|
|
|
![]() |
|
|