![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Fatihcim ne güzel olmuşlar, çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Nedense bunu üstüme alındım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Birkaç tanede hazırda saksılarım var dolmak için bekleyen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
![]() Vallahi fatih nutkum tutuldu ne diyeceğimi bilmiyorum.Ellerine sağlık der güzel inci taneli bol mum lu çiçeklerin olmasını ve bizler le paylaşmanı dört gözle bekleriz.Devam. Bir tanesi çok hoşuma gitti,yaprakları çok hoş.Çelik zamanı dolmak için bekleyen saksılar var,adı da Hoya Kerrii... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Hoya Kerrii daha bu yıl geldi ve aynı resimde ki gibi ne büyüdü ne öldü hala o şekilde.Onunda sebebi iki kez üst üste zamansız saksı değişimi ancak saksı değişimi zorunluydu toprağında böcekler falan vardı.Çeliklema zamanı gelince bakarız artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Yenilerden haber vereyim istedim ![]() Yavaş yavaş köklenme başlamış.Eh birkaç tane daha yeni misafirim oldu onlarıda ekleyeyim ve birde benim kurtarmak için çok emek sarf ettiğim pub. silver pink yeni sürgün verdi. Pub. silver pink ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Fatih muhteşem hepside çiçeklenmesini dört gözle beklersin artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Kıskanmaya hiç gerek yok abiciğim.Benim hoyam sizin hoyanız sayılır dallanacak gelişecek paylaşıma sunulacak. Asla paylaşmama gibi bir duygu yok ![]() Alıntı:
Günden güne hepsini kaybettim şuan elimde 6-7 yavru var onları yaşatmamam bu sıcaklarda bir mucize.Hoyalar ve kaktüsler bundan sonra yanımda olacak.Menekşeler ikinci planda kaldı.Bu sıcaklarda yetiştirmek çok zor.Ancak serin bir eve taşınırsak menekşeler baskın çıkacak ![]() Tricolor da bu ikinci denemem ilk denemede kaybetmiştim.Aslında hala var ancak veriageta diye biliyorum onu.Önce tricolor sanmıştım ![]() Yeni yapraklar açıldı tricolor un bakalım üç rengi yakalayabilirsem resim ekleyeceğim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Aile'nin yeni üyelerine bende bayıldım, doğrusu merak ettim hoya carnosa tricolor çok istediğim bir tür. Fatih'ciğim senin çiçeklerinde misafir oluyor hoyalarını görmeden misafirlerine bakıyorum neler var diye ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2010
|
epeyce zengileştin artık ![]() maşallah diyelim nazar değmesin. sağlıklı bol çiçekli yeni türler inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|