![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Muhteşem... Listemde...... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Keniensis şu sıralar 4. çiçeğini açmakla meşgul.Geçmekte olan 3. çiçeğini kopardım ve inceledim biraz.Aslında çiçeğin kokusunu hiç duymamıştım taki koparana kadar ![]() Çiçeği kopardığımda çiçek sapından akan sıvı çok iğrenç kokuyordu Aynı Orbea woodi gibi O da şu sıralar 3.tomurcuğunu büyütüyor.'.sini incelemk için baktığımda kapandığını gördüm.Kısmet 3. çiçeğeymiş ![]() Orbea woodi: ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
kaktüslerinizin hepsi birbirinden güzel maşallah.bu siteden önce kaktüslerin bu kadar çeşit çiçek açtığını bilmiyordum.emeğinize sağlık.fırsat buldukca edinmeye çalışacağım bu çiçeklerden.bu kadar güzel olurmu bilmem.. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Çok güzel açmış. Çiçeği ne kadar süre kalıyor? ayrıca kaktüsleriniz çok güzel. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir dal üzerinde birçok göz ve her gözde bir hafta açacak kadar tomurcuk oluyor. Her çiçek sadece birgün açık kalıyor.En son gün tepede iki ya da üç tane açık çiçeği oluyor ve final deyip seneye hazırlık yapıyor.Çiçek açan kök sadece çiçek açıyor. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
1 hafta sürecek olan bir keyif. Ne güzel. Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-06-2011
|
Bitkilerinizin hepsi birbirinden güzel. Kılıç çiçeğiniz Sanseveriaların hangi türü acaba? Çünkü nette sadece bu türünün çiçeklendiğini gördüm. En kısa zamanda ben de bu türden edinmek istiyorum. Kokusu harikaymış yazılanlara göre. Ayrıca yapraklarını da çok beğendim. Gri rengin üzerinde yeşil enine çizgiler. Güle güle büyütün... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Hiç araştırmadım aslında hangi tür diye. Bütün türleridse çiçekleniyor bilginize. Bulabilirseniz sarı şeritli olanlarla bu türü aynı saksıya dikin Çok güzek görsel oluyor. Şeritli yavrularım büyüyünce saksıları büyütüp birleştirmeyi düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim yorumunuz için. Artık son tomurcuklarla gösterisini yapıp dinlenmeye çekiliyor bitki.şimdilik üç tomurcuk daha var farklı türlerde onlarda açarlarsa eklemeyi düşünüyorum.Biri şu an itibariyle yavaş yavaş açmaya başlıyordu. Yarın güzel bir fotoğraf alabilirim sanırım. Caralluma hesperidum ve Orbea woodii çiçekleriyle sizleri yalnız bırakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sayfanızı kaktüs deyip geçen herkese önereceğim. Bambaşka varlıklar, bambaşka gizler içeriyorlar. Her canlıya bir güzellik atfedilmiş gerçekten. Emeklerinize sağlık, lütfen paylaşmaya devam edin. Düzenleyen SerDag : 29-03-2012 saat 22:05 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Çekimler de çiçekler de çok güzel.Emeğine eline sağlık. |
|