![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Ama değdi bu güzellik için. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Kıskandım şimdi .Benimkilere de göstereyimde utansınlar ...Emeğine sağlık çok güzel fotğrafları da.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Pazartesi hala küçücük tomurcuktu.Salı biraz büyüdü,Çarşamba,Perşembe derken cuma kocaman oldu.o gün güneşe koymadım.Büyüyüp açmasın diye.Cumartesi yerine geri yerleştirdim.Açmaya akşam üstü başladı.Tam açım 06.30-07.00 gibi tamamlandı.O kadar güzeldi ki birdaha açsın istiyorum. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Fatih, çok güzel çiçekli hali. Bu kaktüs Echinopsis subnudum. Etiketini yapıştır. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatih yine gözümüzü şenlendirdin kardeşim. Ne güzel açmış. Ben yerlerinden kıpırdatmaya dahi korkuyorum vallahi tomurcuk görünce bişey olacak diye. Sen maşallah saat ayarlaması da yaptın yani. ) Tebrik ederim. Daha niceleri böyle açsın inşallah elinde. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Valla bu kaktüs tomurcukluyken çok dolaştı.Bişey olmadı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Echinopsis subnudum`un ikinci çiçek tomurcuğunu bu sbah itibariyle gördüm.O açtığı gece sabaha kadar çektiğim fotoğraflardan bazılarını buldum en sonunda Onları yüklüyorum.İkinci tomurcuk biraz daha gelişsin onuda ekleyeceğim. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Gymnocalycium mihanovichii' nin beyaz ve pembe çiçekli olanları var. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Taktirimide garantiledim![]() Ama Antalya gezim malesef iptal oldu.Babam izin alamadı.İzin alsaydı bir kaç gün hem gezip hemde serayı fotoğraflamayı çok istiyordum.Kısmet değilmiş.Ama babam teselli ödülü sundu Kaktüs sipariş edeceğim.Umarım bir aksilik olmazda sipariş gerçekleşir![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
Eh hediyeni de garantilemişsin ne güzel![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir gün de olsa günübirlikte olsa gitmeyi çok istiyorum seraya Ama kısmet değilmiş.Genede bir haftasonu kaçamağına bişey olmaz herhalde![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|